Connect with us
ΣΚΑΪ LOGO - primetime.gr

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

SURVIVOR: Μοιράζει εξώδικα ο ΣΚΑΪ

photo: ΣΚΑΪ

SURVIVOR: Μοιράζει εξώδικα ο ΣΚΑΪ

ΣΚΑΪ – Το Φάληρο ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση προφανώς με την αδιανόητη ποσότητα διαρροών αναφορικά με το ριάιλιτι επιβίωσης και προέβη σε εξώδικο διαμαρτυρία στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Φυσικά, αν παρατηρήσει κανείς πέραν την αποχώρησης και μικρολεπτομερειών για επικείμενες επιστροφές, δώρα και άλλα, οι περισσότερες ξεκινούν από τα social media, από περιέργως άγνωστα profiles, τα οποία, καλώς ή κακώς, “πέφτουν” πάντα “μέσα” στις πληροφορίες τους.

To τελευταίο διάστημα παρατηρείται ότι, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών εκπομπών που προβάλλονται από τον τηλεοπτικό σας σταθμό, ιδίως στην πρωινή-μεσημεριανή ζώνη, μεταδίδονται ή/και αναπαράγονται αναφορές, πληροφορίες – αποκτηθείσες κατεξοχήν με αθέμιτο τρόπο – και δήθεν αποκαλύψεις (γνωστές και ως “spoilers”) για όσα πρόκειται να συμβούν στο τηλεπαιχνίδι (σε επεισόδια που δεν έχουν μεταδοθεί ακόμα), την ομάδα που θα νικήσει στον εκάστοτε γύρο/αγώνισμα, τον παίκτη/παίκτες που πρόκειται να αποχωρήσουν, τους φιναλίστ, τον νικητή, κλπ. – απόσπασμα Εξωδίκου

Κι ενώ λογικά ο ΣΚΑΪ θα έπρεπε (και ίσως να το κάνει ήδη) να προβεί σε εσωτερική αναζήτηση των υπευθύνων (γιατί προφανώς δεν μπορείς να μάθεις κάτι αν δεν στο πούνε, ειδάλλως δικαίως θα θεωρείσαι μέντιουμ), ακολουθεί την τακτική του STAR CHANNEL και απαγορεύει πλέον στις πρωινές εκπομπές να αναφέρονται σε διαρροές.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ άμεσα και πάντως εντός 24 ωρών από την παραλαβή της παρούσας να παύσετε τις ανωτέρω ενέργειες και ειδικότερα να απέχετε από την καθ’ οιονδήποτε τρόπο (μέσω τηλεόρασης, διαδικτύου ή/και με κάθε άλλο μέσο ή μέθοδο) προβολή, μετάδοση, αναμετάδοση και εν γένει αναπαραγωγή οιωνδήποτε αναφορών, πληροφοριών, δημοσιευμάτων τρίτων, εικόνων και κάθε υλικού που αφορά στην εξέλιξη της διαγωνιστικής διαδικασίας σε επεισόδια του προγράμματος “SURVIVOR” που δεν έχουν ακόμα μεταδοθεί (π.χ. όσον αφορά στα επί μέρους αγωνίσματα, την αποχώρηση/παραμονή των παικτών, τον νικητή/τρια, τους φιναλίστ, κλπ.). Άλλως, σε περίπτωση μη συμμόρφωσής σας, ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των δικαιωμάτων και των έννομων συμφερόντων μας, ζητώντας την πλήρη απαγόρευση μετάδοσης υλικού σχετικά με το πρόγραμμα και την αποκατάσταση κάθε ζημίας που τυχόν θα υποστεί η εταιρεία μας, συνεπεία της ως άνω συμπεριφοράς σας. – απόσπασμα Εξωδίκου

Μπορεί αύριο να είναι αργία και οι περισσότερες εκπομπές να μη μεταδοθούν αλλά ενδιαφέρον θα έχει πλέον ο χειρισμός και ο σχολιασμός της κίνησης αυτής από τις πρωινές εκπομπές και το αποτέλεσμα αυτής της κίνησης στην τηλεθέαση του SURVIVOR, το οποίο κινείται σταθερα σε υψηλά ποοσοστά, σημειώνοντας πάντα πρωτιά στο μπιγιετάκι της Nielsen, παρά που πολλοί γνωρίζουμε ήδη τι θα δούμε κάθε βράδυ.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

To Top
%d bloggers like this: