SURVIVOR: Ο πρώτος αγώνας κατάταξης και οι υποψίες για τα puzzles

ΣΚΑΪ – Τέσσερις παίκτες έχουν απομείνει στο Survivor μετά την ανατρεπτική αποχώρηση του Γιώργου Ασημακόπουλου.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη επιστρέφοντας από το νοσοκομείο θέλησε να μάθει τι έχει συμβεί μεταξύ του Ηλία και του Κόρομι.

Ο Σάκης βέβαια -περιχαρής που γύρισε η αγαπημένη του- δεν της έδωσε αναλυτική αναφορά αλλά τη γενική εικόνα.

Έτσι η Μαριαλένα στο booth  έκανε τις δικές της εικασίες κάνοντας λόγο για το τέλος των Amigos και ότι η όλη ψυχρότητα Κόρο-Ηλία είναι ευθύνη του Ηλία.

Η διάσπαση των Amigos όμως είναι σίγουρα προς το συμφέρον της ίδιας και του Σάκη αφού αποδυναμώνοντάς  τους εκείνοι εξασφαλίζουν μια σίγουρη θέση στον τελικό.

[table “42” not found /]

Μάλλον απογοητευμένοι είναι οι χρήστες στο Twitter από τον τρόπο που εξελίσσεται το Survivor μέχρι τον τελικό.

Μπορεί ο Σάκης Κατσούλης να είναι ένας εξαιρετικά δυνατός παίκτης και να το έχει αποδείξει, κάποιοι από το κοινό όμως δεν φαίνεται να πείθονται.

Το αγώνισμα κατάταξης έδωσε περισσότερη τροφή στα σχόλια και ειδικά το παζλ που οι παίκτες καλούνταν να λύσουν με ξύλινα κομμάτια.

Ένα πλάνο έδειξε τον Σάκη Κατσούλη να μην τοποθετεί σωστά το πλακίδιό του παρόλα αυτά να προχωρά παρακάτω στις βολές.

Στο ίδιο βίντεο όμως ούτε ο Ηλίας έβαλε τα πλακίδια του σωστά.

Σε κανέναν από τους δύο παίκτες δεν έγινε κάποια παρατήρηση.

Οι χρήστες του Twitter διαμαρτυρήθηκαν όμως και για το γεγονός ότι η Μαριαλένα ως γυναίκα είχε ένα προνόμιο στις βολές, παρότι αυτό συνηθίζεται σε τέτοιου είδους παιχνίδια ώστε να υπάρχει ισορροπία δυνάμεων.

Οι χρήστες του Twitter διχάστηκαν καθώς πολλοί έκριναν ότι η Παραγωγή του παιχνιδιού σκοπίμως «σπρώχνει» τον Σάκη και τη Μαριαλένα, υπήρξαν όμως και φωνές αντίρρησης λέγοντας ότι και ο Ηλίας Μπόγδανος «έκλεψε».

[table “43” not found /]

Από την διαδικασία των αγωνισμάτων κατάταξης, οι δύο που θα φτάσουν πιο ψηλά θα εξασφαλίσουν την θέση τους στον ημιτελικό του Survivor αυτήν την Κυριακή ενώ οι άλλοι δύο θα τεθούν στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, που θα ξεκινήσει την Τετάρτη και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή. Τότε θα γνωρίζουμε και ποιος είναι ο παίκτης που κατατάχθηκε στην τέταρτη θέση.

Ο αποψινός πρώτος αγώνας φάνηκε ιδιαίτερα απαιτητικός, αφού χρειαζόταν ισορροπία, ταχύτητα και ακρίβεια στον τελικό στόχο, όπου έπρεπε να τοποθετηθούν οι μπάλες. Σκοπός του αγωνίσματος ήταν να ξεχωρίσουν οι τρεις παίκτες που θα συγκεντρώσουν 8 πόντους και θα διαγωνιστούν στο αυριανό δεύτερο αγώνισμα κατάταξης. Ο παίκτης που βρέθηκε στην τελευταία θέση, δεν θα έχει την δυνατότητα να διαγωνιστεί αύριο κι έτσι οι πιθανότητές του μειώνονται στο να μην είναι ένας από τους παίκτες που θα αντιμετωπίσει τον σκόπελο της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού.

Από την έναρξη του αγωνίσματος ο Σάκης Κατσούλης κι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ξεχώρισαν ενώ για τον Γιώργο Κόρομι και τον Ηλία Μπόγδανο ήταν πραγματικό ντέρμπι. Οι δυο τους έδωσαν σκληρή μάχη για να μπορέσει μόνο ένας να διαγωνιστεί αύριο. Ο παίκτης που είχε την χαμηλότερη επίδοση και τα βρήκε αρκετά σκούρα στον πρώτο αγώνα κατάταξης στο Survivor, είναι ο Γιώργος Κόρομι. Ο Κόρο δεν θα διαγωνιστεί στο αυριανό αγώνισμα κι έτσι έχει πλέον μόνο άλλη μία ευκαιρία για να εξασφαλίσει την θέση του στον ημιτελικό. Σάκης, Μαριαλένα και Ηλίας θα μονομαχήσουν αύριο ξανά κι ένας από αυτούς θα εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον ημιτελικό του Survivor.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: