SURVIVOR: Με νέους κανονισμούς από σήμερα οι ασυλίες

#ΣΚΑΪ – Έπειτα από μήνες προσπάθειας να εκτοπίσει τον #Τριαντάφυλλο από τον Άγιο Δομίνικο φαίνεται πως η #Καρολίνα τα κατάφερε και μιλώντας στο κιου δήλωσε δικαιωμένη για τους… αγώνες που έδωσε. Στο μεταξύ, #Σάκης και #Μαριαλένα είναι απαρηγόρητοι που έφυγε το Νταφάκι τους από από την παραλία. Ο τραγουδιστής αποχώρησε μετά από 11 φορές που είχε βρεθεί στον τάκο και οι δύο φίλοι του δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι αυτή τη φορά ο κόσμος δεν τον στήριξε. Μιλώντας για τις στιγμές που έζησαν μαζί του συγκινήθηκαν με τον Σάκη να ξεσπά σε λυγμούς.

[table “42” not found /]

Αποφοίτηση με… τηβέννους έστησαν οι Amigos στο #Survivor για τον Τριαντάφυλλο. Όλοι μαζί μαζεύτηκαν στην αμμουδιά του Άγιου Δομίνικου για να δώσουν το πτυχίο στον Ντάφυ που κατάφερε έπειτα από 11 φορές στον τάκο να δει την πόρτα εξόδου του ριάλιτι. Ο #Ασημακόπουλος και ο Κόρομι φόρεσαν τα… καλά τους και πανηγύρισαν με σκωπτική διάθεση την αποχώρηση του ανεπιθύμητου συμπαίκτη του όσο οι κοπέλες γελούσαν με τα καμώματά τους, μαζί και ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Μαζευτήκαμε για τον Τριαντάφυλλο. Κατάφερε και πτυχίο με βαθμό Άριστα από την Ανωτάτη Καραγκιοζική Σχολή. Είσαι μεγάλος καραγκιόζης, συνέχισε έτσι, θα λάμψεις στη ζωή σου» είπε με χαμόγελο ο Ασημακόπουλος. Το Twitter όμως δεν γέλασε και τόσο και άρχισε να βγάζει καπνούς με την ξέχειλη κακία τους. Το ίδιο και ο Σάκης Κατσούλης που είδε το «θέατρο» που έστησαν και αηδίασε, όπως είπε.

[table “43” not found /]

Ανέβηκαν οι τόνοι λίγο πριν από το αγώνισμα καθώς η Μαριαλένα και ο Σάκης ξέσπασαν για το θεατρικό που έστησαν οι Amigos εναντίον του Τριαντάφυλλο που τον αποκαλούσαν »καραγκιόζη». Οι δύο πλευρές λογομάχησαν με την Καρολίνα να εξηγεί πως έκαναν σάτιρα όπως συμβαίνει στις θεατρικές παραστάσεις στον έξω κόσμο και τους φίλους του Ντάφυ να διαμαρτύρονται αφού χρησιμοποίησαν άσχημους χαρακτηρισμούς για εκείνον. Δίνοντας τέλος στη σύγκρουση ο Γιώργος Λιανός δήλωσε πως οι κανόνες του παιχνιδιού αλλάζουν επαναλαμβάνοντας πως οι ασυλίες από αυτή την εβδομάδα θα γίνουν τρεις και ότι όποιος κερδίσει τις δύο από τις τρεις δεν μπορεί να βγει υποψήφιος ενώ όποιος βγει στον τάκο στο πρώτο συμβούλιο μπορεί να ακυρώσει την υποψηφιότητά του, αν κερδίσει τις επόμενες δύο ασυλίες.

Η αρένα είχε ενδιαφέρον με τις μεικτές αναμετρήσεις. Πολύ καλή ημέρα είχε ο Κόρομι που από την αρχή έμοιαζε ασταμάτητος στις βολές του τελικού στόχου. Τελευταίοι που κράτησαν τις ζωές τους στην κούρσα για την ασυλία ήταν ο Σάκης και ο Κόρομι. Με τρεις σερί νίκες ο Σάκης «εξαφάνισε» το αντίπαλο και κέρδισε με συνοπτικές διαδικασίες την ασυλία. Στο τέλος, μαζί με τη Μαριαλένα πανηγύρισαν και αφιέρωσαν τη νίκη στον Τριαντάφυλλο.

Στο Συμβούλιο του νησιού, η συζήτηση επικεντρώθηκε στην Ελένη Χαμπέρη, η οποία για όλους έχει γίνει μπαλάκι στην κάθε παρέα. Ο νικητής της ατομικής ασυλίας, Σάκης Κατσούλης, υπέδειξε την Καρολίνα ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Η παίκτρια βέβαια, μπορεί να ακυρώσει την υποψηφιότητά της, εάν κερδίσει τις επόμενες δύο ασυλίες.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: