SURVIVOR: Ακόμα μια ήττα για του Κόκκινους – Μαριάνθη, Κοψιδάς υποψήφιοι

ΣΚΑΪ – Η κόντρα του Ασημακόπουλου και του Κόρομι με τον Τριαντάφυλλο συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Αυτή τη φορά το θέμα ήταν ο αγιασμός, που έκανε ο τραγουδιστής στους Μπλε για να ξορκίσει το κακό. Στο ίδιο μήκος κύματος και η Καρολίνα η οποία δήλωσε ότι υπάρχει η εντολή «ου ψευδομαρτυρήσεις» την οποία καταπάτησε ο συμπαίκτης της κατά την άποψή της με τα «ψεματάκια» του. Ο Αλέξης Παππάς σχολιάσε όλα όσα η κόκκινη ομάδα και κυρίως ο Τριαντάφυλλος ανέλυσε λίγες ώρες νωρίτερα. Ο ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά «ας πάει να ψαρέψει ο Κόρο να τελειώνουμε. Αφού μας έχει ζαρίσει τα αρχ…α. Το ψάρι και το ψάρι και το ψάρι. Και ψαρεύει και δεν του δίνει να φάει. Τι είναι αυτό τώρα; Ταϊζεις εννιά, δέκα στόματα και τον άλλον τον έχεις εκεί να κοιτάει τιμωρία». «Μα το είπε και ο Κοψιδάς ότι αυτό θα είναι η τιμωρία του» πρόσθεσε η Μαριαλένα. «Προχθές στο ceremony είχε πει ότι από τη στιγμή που έκανε αυτό που έκανε ας είναι η τιμωρία του να μην τρώει ψάρι».

[table “43” not found /]

Δεν μπήκε με τους καλύτερους οιωνούς και στην καλύτερη κατάσταση ο Γιώργος Κοψιδάς στον αγώνα ασυλίας. Στην πρώτη του απόπειρα κόντρα στον Αλέξη Παππά έχασε με διαφορά αφού δυσκολευόταν ακόμα και να κολυμπήσει. Έμεινε πολύ πίσω και έτσι ο Αλέξης κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση. Δεν αισθανόταν όμως καλά και αποσύρθηκε για λίγο ώστε να αναζητήσει βοήθεια. Μετά τη νίκη της Ελένης απέναντι στην Άννα Μαρία Βέλλη, ο Κοψιδάς επέστρεψε στην ομάδα του αλλά εξακολουθούσε να μην είναι καλά. Οι συμπαίκτες του πρότειναν να μην αγωνιστεί αλλά επειδή καθυστερούσαν να υποδείξουν τον επόμενο για να αγωνιστεί ο Αλέξης Παππάς εκνευρίστηκε.

Σε ντέρμπι εξελίχθηκε και ο δεύτερος αγώνας ασυλίας για τους Μπλε και τους Κόκκινους στο Survivor. Ο Αλέξης Παππάς αποδείχτηκε MVP του αγώνα αφού κατατρόπωσε τους αντιπάλους του και χάρη στο καλό του σημάδι έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Το σκορ έφτασε 9-9 και έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στα… πέναλτι με δύο παίκτες από κάθε ομάδα. Έτσι έπαιξαν ο Αλέξης με τον Σάκη και ο Ηλίας με τον Γιώργο. Ο Αλέξης αφιέρωσε τη νίκη του στους Κόκκινους που τον κατηγόρησαν ότι κάνει διακοπές αλλά και στους Μπλε που αν και αποδεκατισμένοι κέρδισαν. Ο Ηλίας ζήτησε συγγνώμη, που πανηγύριζε χωρίς να έχει δει ότι ο Μπάρτζης  ήταν κάτω επειδή δεν ένιωθε καλά και χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη των Μπλε και του Αλέξη. Διευκρινίσεις και συγγνώμες ανταλλάχθηκαν και για το περιστατικό με την αντιμαχία Παππά-Μπόγδανου με τον Αλέξη Παππά να δηλώνει ότι δεν αναφερόταν στον καταβεβλημένο Κοψιδά αλλά στην παραγωγή.

[table “42” not found /]

Τα φώτα και πάλι στην κόκκινη ομάδα αφού έχασε το αγώνισμα ασυλίας του Survivor. Στο συμβούλιο του νησιού το θέμα ήταν και πάλι ο Τριαντάφυλλος παρόλο που είναι ήδη υποψήφιος για αποχώρηση. Μάλιστα ο Γιώργος Ασημακόπουλος τον προειδοποίησε ότι από δω και πέρα θα μαγειρεύει μόνο για τους υπόλοιπους παίκτες και όχι για τον Τριαντάφυλλο. Τον λόγο πήρε και ο Γιώργος Κοψιδάς δήλωσε ότι πλέον δεν τον ανέχεται άλλο και ότι και στην έξω ζωή θα τον είχε αποκόψει. Ο Γιώργος Λιανός όμως, υπενθύμισε – «τάπωσε» – τον αρχηγό των Κόκκινων θυμίζοντάς του ότι τα ψαρευτικά σύνεργα ανήκουν στην ομάδα και όχι στον Κόρομι και ρώτησε τον Κοψιδά αν συμφωνεί με την κίνηση του συμπαίκτη του να αποκλείσει τον Τριαντάφυλλο από τα ψάρια. Ο Κοψιδάς και δήλωσε ότι συμφωνεί απόλυτα διότι όπως είπε ο Τριαντάφυλλος δεν έχει ζητήσει μια ειλικρινή συγγνώμη.

Μετά τη χθεσινή υποψηφιότητα του Τριαντάφυλλου Χατζηνικολάου, σήμερα η κάλπη ανάδειξε τη Μαριάνθη Κάσδαγλη ως δεύτερη υποψήφια, ενώ η Νικολέττα Μαυρίδη με την ατομική της ασυλία υπέδειξε τον Γιώργο Κοψιδά ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

  • 9 – ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΚΑΣΔΑΓΛΗ
  • 2 – ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΡΟΜΙ

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: