SURVIVOR: Υποψήφιοι με τη Βέλλη, ο Καφετζής και η Κεφαλά

ΣΚΑΪ – Μια νέα ένταση με επίκεντρο για ακόμα μια φορά τον Τριαντάφυλλο δημιουργήθηκε στην παραλία της κόκκινης ομάδας του Survivor, με τον Παύλο Γαλακτερό να αντιδρά στα λόγια του τραγουδιστή, ο οποίος θέλησε να εμπλέξει στη συζήτηση και τον πατέρα του νεαρού, Νάσο Γαλακτερό.

Ο Παύλος προσπαθούσε να εξηγήσει στον Τριαντάφυλλο τι δεν του άρεσε στα λόγια που είπε για τον Γιώργο Κοψιδά, ο Ντάφυ δεν τον άκουγε, ο Παύλος ξεκίνησε να φωνάζει για να ακουστεί και ο τραγουδιστής ανέφερε ξανά την ηλικία του και ότι τον περνάει πολλά χρόνια για να του μιλάει έτσι. Ο νεαρός «κόκκινος» του απάντησε ότι δεν τον νοιάζουν τα χρόνια καθώς έχει χαθεί ο σεβασμός απέναντί του με τον Τριαντάφυλλο να αποκρίνεται: «Θα στα πει ο πατέρας σου».

Ο Παύλος Γαλακτερός βγήκε από τα ρούχα του και απάντησε: «Δεν θέλω να πιάνεις τον πατέρα μου στο στόμα σου σε παρακαλώ πολύ», με τον Ντάφυ να επιμένει. Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με τον Παύλο να του λέει ότι ενοχλήθηκε για τα λόγια που «φόρτωσε» ο τραγουδιστής στον Γιώργο Κοψιδά, ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον στον Άγιο Δομίνικο για να απαντήσει.

[table “43” not found /]

Πολύς λόγος για την πρώην σχέση της Μαριαλένας και του Σάκη Κατσούλη έχει γίνει στο Survivor, με τους συμπαίκτες τους να βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα βλέποντάς τους πώς κινούνται στην καλύβα. Πρώτος από όλους ο Αλέξης Παππάς ο οποίος είχε δηλώσει ότι τα παιδιά ταιριάζουν και ότι ο ίδιος έφτιαξε μια καρδιά την οποία έδωσε στον Σάκη για να την χαρίσει στη Μαριαλένα. Θέση για τους δύο παίκτες πήρε και ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος με αφορμή μια συζήτηση που έγινε στην κόκκινη καλύβα, μίλησε για το ποιοι από την μπλε ομάδα υποκινούν τις καταστάσεις.

«Ο Σάκης με τον Αλέξη υποκινούν λίγο τα πράγματα και αυτή που παίζει καταλυτικό ρόλο είναι μία και είναι η Μαριαλένα. Ο Σάκης είναι υπερκαψούρης, υπερερωτευμένος, λατρεύει τη Μαριαλένα και δεν βλέπει τίποτα άλλο. Ποιο Survivor, ποιες καρύδες και φοίνικες, μόνο ένα όνομα βλέπει, της Μαριαλένας. Εγώ πιστεύω ότι ο Σάκης και κάτι άλλο να θέλει να κάνει, αν του πει η Μαριαλένα όχι είναι εκεί».

Ένα πρόβλημα υγείας προέκυψε στην κόκκινη καλύβα του Survivor, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να ταλαιπωρείται με το στομάχι του τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Ο «Ασημακό» ένιωθε πρήξιμο στην κοιλιά για πολύ καιρό και όπως δήλωσε ο ίδιος, μετά από γνωμάτευση των γιατρών, το πόρισμα ήταν ότι πλέον δεν θα μπορεί να τρέφεται με καρύδες. Οι συμπαίκτες του του είπαν ότι θα τρώει λίγο περισσότερο από τις προμήθειες, εκείνος αρχικά δεν το δέχτηκε, ωστόσο στη συνέχεια, πήρε λίγο παραπάνω φαγητό από την κατσαρόλα που ετοιμάστηκε.

[table “42” not found /]

Δεύτερο αγώνισμα ασυλίας είχε το αποψινό επεισόδιο του Survivor, με την κόκκινη ομάδα να έχει πάρει τα πάνω της, αντίθετα με την μπλε η οποία δείχνει να παραπαίει. Η αναμέτρηση ξεκίνησε με μια δυνατή μονομαχία, αυτή ανάμεσα σε Ηλία και Νίκο. Η κόκκινη ομάδα πέτυχε το 1-0, ενώ το σερί συνεχίστηκε με την Ελένη και τον Κόρομι, κόντρα σε Μαριαλένα και Τζέιμς. Η Άννα Μαρία κέρδισε τη Μαριάνθη για το 3-1, ο Κώστας τον Παππά για το 4-1, ο Νίκος Μπάρτζης μείωσε στο 5-2 απέναντι στον Παύλο Γαλακτερό και η Άννα Μαρία νίκησε την Ελένη για το 5-3.

Η κόκκινη ομάδα εμφανίστηκε για ακόμα μία ημέρα ασταμάτητη, καθώς από εκεί και πέρα δεν έχασε κανένα ματς. Ασημακόπουλος, Νικολέτα, Κώστας και Καρολίνα έφεραν νίκες για την ομάδα τους, ωστόσο ο Νίκος Μπάρτζης τους έκοψε το σερί πετυχαίνοντας το 9-4. Ο Ηλίας νίκησε τον Αλέξη Παππά για το 10-4 και οι «κόκκινοι» κατέκτησαν και τη δεύτερη ασυλία, με αποτέλεσμα να βρεθούν στο συμβούλιο ως παρατηρητές.

Την ανακοίνωση που άπαντες περίμεναν στον Άγιο Δομίνικο έκανε ο Γιώργος Λιανός στο αποψινό συμβούλιο του Survivor πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία για τον 2ο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο παρουσιαστής αρχικά μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν ως αυτό το σημείο και στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων θα πραγματοποιηθεί την επόμενη βδομάδα.

Με 5 ψήφους έναντι 3 της Ελευθερίου, ο James αναδείχθηκε δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση. Αμέσως μετά, ο Νίκος Μπάρτζης, κάτοχος της ατομικής ασυλίας έδωσε τη Χριστίνα Κεφαλά ως τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση….

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: