SURVIVOR: Παραλήρημα Παππά – Ατομική ασυλία για Γαλακτερό – Υποψήφιος ο Τριαντάφυλλος

ΣΚΑΪ – Εντάσεις και καβγάδες φαίνεται πως φέρνει η επόμενη μέρα του μεγάλου πάρτι για την ένωση στο Survivor. Ένα 24ωρο μετά την ένωση της μπλε και της κόκκινης ομάδας, ο πρώτος μεγάλος καβγάς είναι γεγονός. Ο Αλέξης Παππάς είναι σε μεγάλη έναταση με τον Κώστα Παπαδόπουλο. Στη μέση βρίσκεται ο Τριαντάφυλλος, που πάει να συγκρατήσει τον συμπαίκτη του και η αντίδραση του δεύτερου είναι έντονη. Μάλιστα, ο ηθοποιός λέει στην κάμερα πως ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Την ίδια στιγμή και στην εκπομπή Love It και στο spoiler του Βασίλη Γρηγορόπουλου για την επόμενη μέρα στην παραλία μετά το πάρτι, αποκαλύπτονται όλες οι εντάσεις και οι καβγάδες που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια. Το αστείο με την τούρκικη τουαλέτα θα δημιουργήσει μεγάλη ένταση και ο Αλέξης Παππάς και ο Τριαντάφυλλος θα έρθουν αντιμέτωποι με τον Κώστα. Ενώ, και το αγώνισμα ασυλίας θα είναι έντονο και θα έχει διαπληκτισμούς και μεταξύ των ομάδων, αλλά και μεταξύ παικτών από τις ίδιες ομάδες.

[table “43” not found /]

Ανανεωμένοι μετά το πάρτι ένωσης του Survivor οι Μπλε και οι Κόκκινοι μετακόμισαν όλοι στην παραλία των Κόκκινων. Το κέφι περίσσευε για την επανένωση των παικτών αλλά μόνο για λίγο. Και αυτό διότι ο Αλέξης Παππάς αναζήτησε την καλύβα που είχε φτιάξει για να ανακαλύψει ότι έχει γίνει τούρκικη τουαλέτα από τον Κώστα Παπαδόπουλο. Ο Παππάς εκνευρίστηκε διότι καταπατήθηκαν οι αναμνήσεις του με τον Τριαντάφυλλο και φυσικά επιτέθηκε στον Κώστα που δεν κατάλαβε από πού του ήρθε! Ο Αλέξης βέβαια αποφάσισε να δυναμιτίσει την ένωση και είπε στον Κώστα ότι έχει μεγαλώσει μεταξύ τους η απόσταση και ότι δεν δέχεται τη συγγνώμη του.

  • «Ένα καλαμπούρι είναι» είπε ο σοκαρισμένος Κώστας με τον Παππά να του επιτίθεται άγρια υπό τις ευλογίες του Τριαντάφυλλου που επιτέλους βρήκε έναν νέο σύμμαχο.
  • «Κατάγεται από τη Μικρά Ασία. Οι γονείς του έχουν αφήσει τον τόπο τους και αν γυρίσουν και τους δείξουν ότι έχουν ρημάξει θα δακρύσουν» είπε σε ένα εθνικιστικό παραλήρημα ο Αλέξης Παππάς.

Οι μόνοι που έτριβαν τα χέρια τους ήταν ο Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης που ένιωσαν ότι ο αγώνας τους τώρα δικαιώνεται. Ο καβγάς βεβαίως συνεχίστηκε και στο μίνι συμβούλιο πριν από το αγώνισμα ασυλίας όπου ο Αλέξης Παππάς άφησε τους «δικηγόρους» του να τον υπερασπιστούν, δηλαδή τον Τριαντάφυλλο.

  • «Εύχομαι καλό κουράγιο στην κόκκινη ομάδα» είπε με ειρωνεία ο Τζέημς.

Τον ρόλο «δικαστή» ανέλαβε ο Ηλίας Μπόγδανος που εξέθεσε το σόου του Τριαντάφυλλου.

[table “42” not found /]

Με πολλές εντάσεις ανάμεσα στον Αλέξη Παππά με τον Τζέημς αλλά και με τους Κόκκινους εναντίον του Τριαντάφυλλο, ο τελευταίος αναδείχθηκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Οι εντάσεις στο Συμβούλιο ήταν αρκετά έντονες, μιας και θίχτηκαν πολλά θέματα, κυρίως για την αλαζονεία του Τζέημς, ενώ και οι δύο ομάδες δεν μπορούν να ξεχάσουν το παρελθόν και συνεχώς αναμόχλευαν περιστατικά του παρελθόντος για να τονίσουν τα επιχειρήματά τους.

Και όπως καταλάβαμε ένα ακόμα spoiler από τον ΑΝΤ1 σήμερα το πρωί για την ατομικη ασυλία του Γιώργου Κόρομι, έπεσε έξω…

Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

8 ψήφος για Τριαντάφυλλο Χατζηνικολάου
1 ψήφος για Γιώργο Κόρομι
1 ψήφος για Ηλία Μπόγδανο

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: