SURVIVOR: Η Ιωάννα Τούνη αρνήθηκε τα 4.500 Ευρώ την εβδομάδα

open – Η Ιωάννα Τούνη ήταν καλεσμένη στο «Ευτυχείτε» και κατά κύριο λόγο αναφέρθηκε στην πρόσφατη «εμπλοκή» που είχαν οι σχέσεις της με τη Σάσα Σταμάτη λόγω μιας δήλωσης για τους εργαζόμενους σε αναστολή.

Για το Survivor είπε:
«Μιλήσαμε τηλεφωνικά με την παραγωγή. Εξαρχής ήμουν αρνητική θεωρητικά γιατί έχω δουλειές στη Θεσσαλονίκη, δεν μπορώ να τα αφήσω όλα να πάω Άγιο Δομίνικο. Έχω δύο εταιρείες, έχω 12 υπαλλήλους, δεν γίνεται να αφήσω τα πάντα. Μου είπαν ότι σκέφτονται 4,5 χιλιάδες την εβδομάδα».

Για το γεγονός ότι είναι ανάμεσα στα 5 δημοφιλέστερα πρόσωπα στις αναζητήσεις της Google.
«Μου αρέσει όλο αυτό που συμβαίνει αλλά δεν το περιμένεις» 

Για το περιστατικό με τη Σάσα Σταμάτη είπε:
«Για να το λήξουμε, η Σάσα γενικά με παίρνει συχνά πυκνά τηλέφωνα. Έχω πάντα στο μυαλό μου ότι ο κόσμος είναι κακός αλλά σαν Ιωάννα προσπαθώ να το αντισταθμίσω. Δεν νομίζω να είχε κακή πρόθεση. Είναι σίγουρα παρεξηγημένο άτομο γιατί είναι έντονη γιατί κι εγώ είμαι έτσι. Ποτέ δεν με ενημέρωσε ότι ήταν για συνέντευξη. Όταν άκουσα το ηχητικό ήταν το όριό μου. Δεν κρατάω κακία, αλλά σίγουρα δεν θα ξανασηκώσω τηλέφωνα σε δημοσιογράφο. Δεν μετάνιωσα για αυτό που είπα γιατί το εξήγησα. Ποτέ δεν τοποθετήθηκα λέγοντας ότι όποιος παίρνει 800 ευρώ είναι τεμπέλης. Όταν καρπώνεσαι από το πουθενά πάρα πολλά χρήματα είναι μια κατάσταση που σε εξυπηρετεί. Είχα υπαλλήλους που μου έλεγαν να τους βγάλω σε αναστολή» είπε.

Για τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε και την παρουσία της στην τηλεόραση είπε:
«Στην τηλεόραση πρέπει να φαίνεσαι κυρία, δεν μπορώ να το παίξω γκόμενα. Δεν είχα ποτέ κάποια ολοκληρωμένη τηλεοπτική πρόταση, να ακούσω μια θεματολογία, έναν ρόλο για μένα. Το να συμπληρώσω κενά σε ένα πάνελ σίγουρα δεν είναι το όνειρο ζωής μου. Έχω τη δουλειά μου, δεν υπάρχει λόγος να χωθώ απλά για να βρίσκομαι στο γυαλί. Αν υπήρχε μια θέση για μένα που να με άφηνε να είμαι ο εαυτός μου θα το σκεφτόμουν».

Για το ροζ βίντεο που έγινε ντόρος είπε:
«Νομικά είναι ένα αδιέξοδο. Δεν βλέπω φως. Ψυχολογικά πλέον είμαι πολύ καλά αλλά γενικά είμαι δυνατός άνθρωπος. Δοκίμασα πραγματικά τα όριά μου αλλά θα κρατήσω ότι με έκανε πολύ πιο δυνατή αυτή η κατάσταση. Δεν έχει αλλάξει η εμπιστοσύνη μου στους άλλους, έχει αλλάξει η εμπιστοσύνη μου στον εαυτό μου. Πάντα στην τελική κατηγορώ εμένα».

«Δεν σε πολυσυμπαθούσα στην αρχή» της είπε η Κατερίνα Καινούργιου με την Ιωάννα να λέει ότι οι διαδικτυακοί φίλοι της απόρησαν που θα πήγαινε στο «Ευτυχείτε» θεωρώντας ότι έχουν κόντρα. «Μου στέλνουν πάντα αποσπάσματα από τις εκπομπές σου. Δεν έπαιρνες ποτέ το μέρος μου. Μετά το σκηνικό με πήρες τηλέφωνο και δεν το περίμενα ποτέ. Και ουσιαστικά μου ζήτησες συγγνώμη. Το εκτίμησα πολύ».

«Είμαι σε σχέση αλλά τη σχέση μου την αφήνω τόσο όσο γιατί δεν υπάρχει λόγος να την εκθέσω εάν δεν υπάρξει κάτι επίσημο, την προστατεύω».

Για πρώτη φορά παραδέχτηκε δημόσια σε συνέντευξη η Ιωάννα Τούνη ότι είναι ξανά σε σχέση. Βέβαια είχε προηγηθεί story της στο αγαπημένο της Instagram, όπου ανέφερε:

«Ισχύει, έχω σχέση! Με όλα όσα έχουν συμβεί στα προσωπικά μου τους τελευταίους μήνες, νιώθω πως δεν θέλω να σας πω – δείξω κάτι παραπάνω. Μη μου κρατάτε κακία. Πάντως, είμαι πολύ καλά! Φτύστε με να μην το ματιάσουμε, παιδάκια».

Τηλεοπτικά και on camera δεν το είχε δηλώσει και το έκανε στην Κατερίνα Καινούργιου. Όπως μάλιστα είπε, θέλει να προστατεύσει τη σχέση της και να μην πει κάτι άλλο εκτός αν είναι κάτι επίσημο.

Ποιος όμως είναι ο εκλεκτός της καρδιάς της;
Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Χρήστο Τσεβρεντζή και τη δυσάρεστη περιπέτεια με το βίντεο από προσωπικές της στιγμές που διέρρευσε, η Ιωάννα επανασυνδέθηκε με τον παλιό της έρωτα, τον ποδοσφαιριστή και παλιό τερματοφύλακα του Άρη Θεσσαλονίκης, Γιάννη Σιδεράκη.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: