ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ: Πωλίνα και Πένη δανείζονται την ίδια ερωτική φωλιά

MEGA CHANNEL – Τρίτο επεισόδιο απόψε για τη σειρά Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα, που από την πρώτη στιγμή έδειξε πως θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα στην τηλεθέαση.

Οι εξελίξεις στην κωμική σειρά του Mega αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον. Στο Κουδουνάρι για τα μάτια της Πένης κατευθύνεται ο Μπουκουράν, ο οποίος δεν αντέχει τον χωρισμό τους. Μόλις, όμως εκείνη τον βλέπει μπροστά της την πιάνει πανικός.

Αρχικά, ψάχνει τρόπο να κρύψει τον Μπουκουράν απ’ όλους και ειδικά από τον Λυκούργο, τον άνδρα της.

Έτσι, παίρνει την απόφαση να τον κρύψει στο πατρικό σπίτι της στο Καλαμίτσι. Με αυτόν τον τρόπο θα βεβαιωθεί πως οι συναντήσεις τους θα παραμείνουν μυστικές και θα έχει τη δυνατότητα να τον επισκέπτεται στα κρυφά.

Ωστόσο, η… στραβή δεν αργεί να έρθει. Μια μέρα που το παράνομο ζευγάρι είναι στο πατρικό εισβάλλει απροειδοποίητα ο άντρας της Πένης, ο Λυκούργος.

05 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: «Απιστία με αξιοπρέπεια»

Η Πένη συνεχίζει να κρύβει τον Μπουκουράν στο πατρικό της, στο Καλαμίτσι. Μέχρι τώρα τα πράγματα έχουν πάει καλά και το σπίτι εξελίσσεται σε ερωτική φωλιά του παράνομου ζευγαριού. Το πατρικό στο Καλαμίτσι όμως είναι ερωτική φωλιά και ενός άλλου παράνομου ζευγαριού.

Κάθε τόσο πηγαίνει εκεί η αδερφή της Πένης, η Πωλίνα με τον εραστή της, τον Τόλη Κακαλιούρα. Η αναποδιά και τα ευτράπελα θα ξεκινήσουν την ημέρα που η Πωλίνα δανείζεται από την Πένη το αυτοκίνητο της και πηγαίνει με αυτό στο Καλαμίτσι σχεδιάζοντας να συναντήσει τον Τόλη.

Η συνάντηση Πωλίνας και Μπουκουράν θα φέρει ανατροπές.

12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Το δανεικό αυτοκίνητο που πήρε η Πωλίνα από την αδερφή της την Πένη προκειμένου να πάει στο πατρικό τους στο Καλαμίτσι γίνεται αιτία για μια σειρά από παρεξηγήσεις.

Η Πωλίνα σκοπεύει να συναντήσει στο σπίτι τον εραστή της, Τόλη Καλιακούρα. Τα μπερδέματα και με την παρουσία του Μπουκουράν στο σπίτι είναι ατελείωτα.

Το βασικό μπέρδεμα όμως είναι στο μυαλό του Λυκούργου ο οποίος πιστεύει πως η Πένη είναι ερωμένη του βασικού επαγγελματικού του ανταγωνιστή, του Τόλη Κακαλιούρα.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: