ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ: Η Νίνα Κασιμάτη αντικαθιστά τους παρουσιαστέ της εκπομπής

ΕΡΤ1 – Την πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις» χτύπησε ο κορονοϊός, αφού τόσο ο Κώστας Παπαχλιμίντζος όσο και η Χριστίνα Βίδου βρέθηκαν θετικοί στον COVID-19. Οι δύο παρουσιαστές ανακοίνωσαν το γεγονός με μια ανάρτηση στο facebook, διαβεβαιώνοντας τους τηλεθεατές ότι θα συνεχίσουν να εμφανίζονται στην εκπομπή μέσω Skype.

Έτσι, για τις επόμενες ημέρες το τιμόνι της παρουσίασης θα αναλάβει η Νίνα Κασιμάτη, συντονίζοντας τις συζητήσεις από το πλατό της ΕΡΤ. Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση:

«Τα χαμόγελα παραμένουν no matter what. Για λιιιγο οι Συνδέσεις ΕΡΤ θα αποσυνδεθούν, λογω covid. Είμαστε κι οι δύο θετικοί, αλλά ευτυχώς τρείς φορές εμβολιασμένοι γι’ αυτό και το περνάμε εντελώς ανώδυνα. Η τεχνολογία δε θα μας κρατήσει μακριά από την εκπομπή. Μεσω skype θα τα λεμε. Οικοδέσποινα για τις επομενες ημέρες θα ειναι η Νίνα Κασιμάτη. Νίνα σε ευχαριστούμε».

ΩΣΤΟΣΟ

Ο Κώστας Παπαχλιμίντζος και η Χριστίνα Βίδου «ανοίγουν» το «Μουσικό Κουτί» και τραγουδούν τα κάλαντα με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Συνδέσεις», την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021, στις 09:15 (προφανώς μαγνητοσκοπημένο).

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη θυμούνται τις πρώτες μελωδίες της ζωής τους, τα κάλαντα στη γειτονιά, τα δώρα του Άη Βασίλη.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: