ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ: Μυστικό δείπνο

ΕΡΤ1 – Στη μικρή γειτονιά του Γκύζη, τα πάντα έχουν ανατραπεί. Οι παλιές, καλές στιγμές έχουν δώσει τη θέση τους σε μια εποχή αβεβαιότητας, που δύσκολα μπορεί κάποιος να διαχειριστεί. Μέχρι ο παπα-Θόδωρας, ο ακλόνητος ως τότε «βράχος» της γειτονιάς, σπάει. Και εξομολογείται στην Τζοάννα, που απεγνωσμένα ψάχνει για τον πατέρα της, την ερωτική ιστορία που είχε με τη μητέρα της.

Την ίδια ώρα, ο Στέλιος μάταια προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν έχει ερωτική σχέση με την προϊσταμένη του, πρόκειται περί παρεξηγήσεως. Καθώς, όμως, κανείς δεν τον πιστεύει, αρχίζει κι αυτός να αναρωτιέται: μήπως η άρνησή του να βγει μαζί της ραντεβού δεν πρέπει να είναι τόσο κάθετη; Σ’ αυτό συντελεί κι η επιμονή του Παπαδόπουλου να του δοθεί η ευκαιρία, ασκώντας όλη του τη γοητεία, να ανατρέψει το κλίμα και να καταφέρει να κλείσει με το υπουργείο τη μεγάλη δουλειά με τα τροχόσπιτα.

Και οι δυο αγνοούν πως και η Μαίρη, μετά την παρεξήγηση που έγινε, έχει επίσης υποσχεθεί ένα μυστικό δείπνο στον επίμονο Ντένη. Και παρότι έχει αλλάξει γνώμη μετά τις εξηγήσεις του Στέλιου, αναγκάζεται, για να το καλύψει, να προφασιστεί μια βραδιά εξόδου στο σινεμά με τη Ναντίν. Τη βραδιά του μυστικού δείπνου, η παρέα της γειτονιάς, που όπως η μισή Αθήνα εκείνη την εποχή, το έχει ρίξει στη χαρτοπαιξία, μαζεύεται στο Αντωνοπουλαίικο, ενώ ο Άγγελος με τους φίλους του ετοιμάζουν σαββατιάτικη έξοδο στην ντίσκο…

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: