Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΙΟ – TEAM HELLAS: Πρεμιέρα 27/3 στις 18:15

ΕΡΤ1 – Με επίκεντρο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021, η εκπομπή «Ο δρόμος για το Τόκιο -Team Hellas», με τον Γιώργο Καπουτζίδη, παρουσιάζει όλα τα μέλη της ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, καθώς και την προσπάθειά τους μέχρι να γίνει το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς πραγματικότητα.

Η εκπομπή, που θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 18:15, με τον μοναδικό τρόπο του Γιώργου Καπουτζίδη και μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Κώστα Αμοιρίδη, θα μεταφέρει στους τηλεθεατές την καθημερινότητα των αθλητών, τα συναισθήματά τους και πώς βιώνουν όλη αυτήν την προσπάθεια των πέντε ετών, με τη μεσολάβηση της καραντίνας και των αποκλεισμών λόγω κορωνοϊού. Μια προσπάθεια, από την οποία όλοι εμείς θα παρακολουθήσουμε από 1 έως και 40 λεπτά, την ημέρα του αγώνα, στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δοκιμάζει το άθλημα-αγώνισμα των μελών της Team Hellas, προσπαθεί να «φορέσει» τα παπούτσια τους, για να διαπιστώσει πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι για έναν μέσο άνθρωπο και να φέρει τους αθλητές ακόμα πιο κοντά στο ελληνικό κοινό.

Η Team Hellas είναι η πιο πετυχημένη ελληνική ομάδα με 116 μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες και αυτή που έχει προσφέρει τις μεγαλύτερες συγκινήσεις στους Έλληνες. Έχει καθολική αποδοχή, καθώς είναι η μοναδική ομάδα που αποκαλείται «Ελλάς» και όχι «Greece» και απαρτίζεται από αθλητές με ξεχωριστό ταλέντο, που έχουν δουλέψει πολύ σκληρά για να πετύχουν και να κατακτήσουν τους στόχους τους.

Σάββατο – Άννα Ντουντουνάκη, κολύμβηση, 100 μ. πεταλούδα
Η εκπομπή Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΙΟ – Team Hellas, κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1, με τον Γιώργο Καπουτζίδη, να συναντά την πρωταθλήτρια κολύμβησης, Άννα Ντουντουνάκη.

Το 2016, στο Ρίο της Βραζιλίας, η Άννα Ντουντουνάκη αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Από τότε μεσολάβησαν σχεδόν πέντε χρόνια, όπου η 25χρονη Χανιώτισσα κολυμβήτρια κατάφερε να ολοκληρώσει τις σπουδές στη Νομική, να κάνει το μεταπτυχιακό της στο Λονδίνο, να πάρει την πρόκριση για δεύτερη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, να κερδίσει το πρώτο της μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση και εν μέσω πανδημίας προετοιμάζεται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα το ερχόμενο καλοκαίρι στο αγώνισμα της κολύμβησης, 100 μέτρα πεταλούδα.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης συνάντησε την Άννα Ντουντουνάκη στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου στο Μαρούσι, έμαθε άγνωστες πτυχές της ζωής της, τα όνειρά της για το Τόκιο, τα μυστικά της πεταλούδας στο κολύμπι, δοκίμασε το αγώνισμα και θα μας πει πώς μπορεί να γίνει κάποιος Ολυμπιονίκης στα 100 μέτρα πεταλούδα. Δύσκολο πολύ, αλλά… κατά τα άλλα γίνεται.

Κυριακή: Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, στίβος, 20 χιλιόμετρα βάδην
Την ημέρα σερβιτόρα στο οικογενειακό τσιπουράδικο και τη νύχτα αθλήτρια Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, στον Δρόμο για το Τόκιο, έκανε στάση στην Καρδίτσα για να συναντήσει μια ξεχωριστή αθλήτρια. Την κορυφαία Ελληνίδα βαδίστρια, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. H 37χρονη Καρδιτσιώτισσα αθλήτρια του στίβου, που θα αγωνιστεί για 2η φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά την επιτυχημένη παρουσία της στους Αγώνες του Ρίο το 2016, μόνο τυπική περίπτωση αθλήτριας δεν είναι. Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας το περνά στην οικογενειακή επιχείρηση εστίασης στο κέντρο της Καρδίτσας, σερβίροντας μεζέδες της μαμάς Ντρισμπιώτη. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα και αφού ολοκληρώσει σέρβις και καθαριότητες, ξεκινά την προπόνησή της. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ετοιμάζεται να ξεπεράσει τον εαυτό της τηρώντας την υπόσχεση που έδωσε στον πατέρα της.

Στο επεισόδιο που μεταδίδεται την Κυριακή 28 Μαρτίου 2021, στις 18:15, από την ΕΡΤ1, μοιράζεται τη συγκινητική ιστορία για την τελευταία χαρά που έδωσε στον πατέρα της, μιλάει για τα αθλητικά της όνειρα, την παρουσία της στο Τόκιο και προσπαθεί να δείξει το βάδην στον Γιώργο Καπουτζίδη. Δύσκολο πολύ αλλά… κατά τα άλλα γίνεται.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΙΟ - TEAM HELLAS: Πρεμιέρα 27/3 στις 18:15 - primetime.gr

photo: ERT.GR

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: