Η ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗ: Ο Χρήστος Φερεντίνος μιλάει λίγο πριν την πρεμιέρα

ALPHA – Πρεμιέρα πραγματοποιεί απόψε στις 20:00 το νέο τηλεπαιχνίδι του Alphα, «Η τέλεια απόδραση», παραγωγής της εταιρίας του Νίκου Κοκλώνη, Barking Well, με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο και εκείνος αποκάλυψε λεπτομέρειες για το τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε.

«Είμαστε αισιόδοξοι αν και έγιναν όλα πολύ γρήγορα και με μια πολύ όμορφη ομάδα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους που δούλεψαν πυρετωδώς, το κανάλι και την παραγωγή μας την Barking Well. Μέχρι πριν από λίγο καιρό το στούντιο ήταν ένα γιαπί και έφτασαν σε ένα φοβερό αποτέλεσμα. Προχθές γράψαμε αυτό που θα δείτε σήμερα. Είναι ζεστό και τραγανό, φρέσκο. Και οι ξένοι που ήρθαν και το είδαν έπαθαν πλάκα. Στην Ελλάδα είναι η πρώτη φορά που παίζεται. Είναι ένα παιχνίδι που συνδυάζει πολλά, αλλά το εντυπωσιακό είναι το κλουβί με τα δώρα», δήλωσε στο «Καλύτερα δε γίνεται» και έδωσε μερικές λεπτομέρειες για το τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε απόψε.

«Μπαίνει ο παίκτης στο κλουβί όταν ο συμπαίκτης του απαντήσει σε μια ερώτηση. Μιλάμε για φοβερά δώρα, ένα αυτοκίνητο καταπληκτικό και για πολλά ταξίδια. Ο χρόνος που έχει είναι 10 δεύτερα ανά απάντηση συν 10 για κάθε παίκτη. Αν ο ένας απαντήσει και στις 10 ερωτήσεις παίρνει όλο το κλουβί που είναι συνολικής αξίας 100.000 ευρώ. Οι ερωτήσεις που έγιναν εμένα μου φάνηκαν εύκολες».

«Είναι φοβερό και έχει σασπένς από την αρχή μέχρι το τέλος», δήλωσε και εξήγησε πώς παίζεται το παιχνίδι.

Ο Χρήστο Φερεντίνος θυμήθηκε τις εποχές που έκανε ταξιδιωτική εκπομπή αλλά και τις φάρσες και δήλωσε ότι σε αυτό που θα ήθελε να επιστρέψει είναι στις συνεντεύξεις.

«Φάρσες δεν θα έκανα ξανά, αλλά ποτέ δεν λέω ποτέ. Το κάναμε μια συγκεκριμένη εποχή, δεν μπορείς να τα επαναλαμβάνεις. Χάνεται η έκπληξη μετά από κάποιο σημείο. Τότε μπορούσα να το κάνω, έβγαινα έξω χαμογελαστός και με συγχωρούσαν. Τώρα μπορεί κάποιοι να παρεξηγούν».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό του κορίτσι, την Άννα Πρέλεβιτς, η οποία θα βρίσκεται στο πλευρό του στην «Τέλεια απόδραση» και εξήγησε τον ρόλο της.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: