Η ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗ: Τσιμτσιλή και Φραγκολιάς παίζουν απόψε για την “Ελπίδα”

ALPHA – Η Barking Well Media ετοίμασε ένα special επεισόδιο «Τέλειας Απόδρασης» για το Μεγάλο Σάββατο στις 20:00 στον Alpha.

O Χρήστος Φερεντίνος και η Άννα Πρέλεβιτς υποδέχονται τηΣταματίνα Τσιμτσιλή και τον Κώστα Φραγκολιά για να ενισχύσουν και να στηρίξουν παίζοντας τα παιδιά του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ. 

Στο εντυπωσιακό πλατό του νέου τηλεπαιχνιδιού δράσης και γνώσεων, παραγωγής Barking Well Media, η Σταματίνα και ο Κώστας ένωσαν τις δυνάμεις τους και επιστράτευσαν χιούμορ, γνώσεις, στρατηγική και ταχύτητα, ώστε να συγκεντρώσουν όσο το δυνατό περισσότερα δώρα.

Η Σταματίνα βρέθηκε πλάι στον Χρήστο Φερεντίνο να απαντά ερωτήσεις και να κερδίζει χρόνο για τον Κώστα, ενώ ο Κώστας ήταν εκείνος που ανέλαβε να μαζέψει τα δώρα από το κλουβί πριν να κλείσουν οι πόρτες. Μάλιστα, οι δύο special guests κλήθηκαν να αλλάξουν και ρόλους, έτσι θα δούμε και την Σταματίνα να δοκιμάζεται μέσα στο κλουβί με τα δώρα, σε ένα απολαυστικό επεισόδιο γεμάτο γέλιο, αδρεναλίνη και αγάπη.  

Λίγο πριν την Ανάσταση, ανοίγουμε όλοι μαζί την αγκαλιά μας για τα παιδιά που μας χρειάζονται. 

ΤΟ ΣΩΜΑΤΙΟ “ΕΛΠΙΔΑ”

Εδώ και 3 δεκαετίες, η ΕΛΠΙΔΑ, που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της κας Μαριάννας Βαρδινογιάννη, έχει σώσει τις ζωές χιλιάδων παιδιών με καρκίνο, στηρίζοντας τα ίδια τα παιδιά αλλά και τις οικογένειές τους, χάρη στη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών, τον Ξενώνα και το Ογκολογικό Νοσοκομείο που η ΕΛΠΙΔΑ έχει δημιουργήσει. 

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΣΤΟ HAPPY DAY

  • «Χθες με τον Κώστα βρεθήκαμε στην “Τέλεια Απόδραση”. Ο σκοπός ήταν ιερός. Θέλαμε να ενισχύσουμε τον Σύλλογο Ελπίδα. Το έργο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη είναι σπουδαίο. Υπάρχει μονάδα μεταμόσχευσης μυελού των οστών, το ογκολογικό νοσοκομείο και ο ξενώνας. Οι ανάγκες είναι πολλές. Βάλαμε τα δυνατά μας και κάτι κάναμε», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
  • Ο Κώστας Φραγκολιάς μάλιστα αποκάλυψε πως παραλίγο να γκρεμίσει το σκηνικό «Τα 10 δευτερόλεπτα είναι πολύ λίγο. Βγήκα ίσα ίσα στην πρώτη δοκιμασία».
  • «Εγώ μπήκα μία φορά μέσα έβγαλα τα τακούνια για να είμαι μάχιμη, τραβούσα τα δώρα. Έχει πολύ ωραία ενέργεια και ανεβαίνει η αδρεναλίνη», είπε στο τέλος η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

Μια έκπληξη περίμενε στο σημερινό γύρισμα της «Τέλειας απόδρασης» την Άννα Πρέλεβιτς. Οι συνεργάτες της στην Barking Well Media και ο Νίκος Κοκλώνης της ετοίμασαν τούρτα με κεράκια που έσβησε στο πλατό. Η όμορφη παρουσιάστρια έκλεισε τα 31 της και διανύει την πιο όμορφη φάση της ζωής της. Ανανεωμένη, ερωτευμένη και σε νέο τηλεοπτικό project δίπλα στον master των τηλεπαιχνιδιών, Χρήστο Φερεντίνο έχει πολλούς λόγους να γιορτάζει. Και φυσικά ο Χρήστος Φερεντίνος, ως ο άνθρωπος που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πώς να διοργανώνει εκπλήξεις προετοίμασε το έδαφος και αυτή την έκπληξη.

 

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: