THE 2NIGHT SHOW: Οι διάλογοι που οδήγησαν στην αποχώρηση της Κουτσελίνη

ΑΝΤΕΝΝΑ – Η παρουσιάστρια του STAR είχε προγραμματισμένο ραντεβού στα Studio Κάππα το απόγευμα της Τρίτης, για να κάνει εγγραφή για την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Εκεί της είχε ζητηθεί μέσω του Μανώλη Σκοπελίτη, που είναι υπεύθυνος καλεσμένων, εάν ήθελε να περάσει και από το ” απαγορευμένο ” δωμάτιο των τριών κοριτσιών, που φέτος αντικαθιστούν τις Μύγες που ήταν πέρυσι στο THE 2NIGHT SHOW. Ο Γρηγόρης το ζήτησε και η Ζήνα ασφαλώς και δέχτηκε να το κάνει για να βοηθήσει την εκπομπή και τον παρουσιαστή που σέβεται και εκτιμά όλα αυτά τα χρόνια.

Η συμφωνία και το κόνσεπτ ήταν να δώσει συμβουλές στα τρία κορίτσια το πως να γίνουν παρουσιάστριες και δεν υπήρχε κάποιο ερωτηματολόγιο προγραμματισμένο. Όταν ξεκίνησε ο διάλογος, η Ζήνα ρωτήθηκε, αν μπορούν να της μιλήσουν στον ενικό και έδωσε το ΟΚ και η πρώτη ατάκα ήταν “εντάξει Κυρά Ζήνα ξεκινάμε “! Η διάθεση ήταν, να δώσει ατάκες και να βοηθήσει αυτή τη λογική της ρουμπρίκας. Αλλά το ποτήρι ξεχείλισε ,μιας και ταμ κορίτσια έχασαν τον έλεγχο πλην της Φελίσιας Λαπάτη που είχε καταλάβει και νιώσει την αμηχανία και την οργή της παρουσιάστριας. Σαρτίνι, Μαλέσκου, Χρηστίδου άρχισαν να πέφτουν στο τραπέζι με ερωτήσεις και ατάκες πέραν της λογικής.

Η Ζήνα απαντούσε στα ερωτήματα, και έδινε ατάκες μαλιστα του στυλ: «Ο Σαρτίνι θέλει την Ελένη» της είπαν και η ίδια απάντησε «η Ελένη τον θέλει»; Μέχρι εδώ καλά… Τα κορίτσια επειδή έβλεπαν οτι είχαν, να κάνουν με έμπειρο και ετοιμόλογο άνθρωπο, δεν έπαιρναν ατάκες, που ίσως ήθελαν σύμφωνα με το δικό τους σκεπτικό και άρχισαν να μιλούν και να ρωτούν πράγματα, που είχαν μια σεξιστική έκβαση. Εκεί έχασαν και τον έλεγχο. Για πρώτη φορά δημοσιεύονται ερωτήσεις, που τέθηκαν προς την παρουσιάστρια.

«Πες με ποιον επώνυμο θα γούσταρες να φασωθείς;», «έχεις πάει με κάποιον καλεσμένο σου», «μιλφάρα», «σε έχει πάρει ο ύπνος κατά τη διάρκεια της εκπομπής», εκφράσεις τύπου “βαριέμαι φέρτε ένα τσιγάρο, άντε να τελειώνουμε είμαστε εδώ για 1.000 ευρώ μικτά και έχουμε βαρεθεί , αν την έχει πάρει ο ύπνος κατά την διάρκεια της εκπομπής” και πολλά άλλα, που πραγματικά σοκάρουν για τρία νέα κορίτσια, τα οποία έχουν ρόλο σε μια πετυχημένη και αγαπημένη εκπομπή.

Επίσης της ζητήθηκε, να σηκωθεί να κάνει ΤΙΚ ΤΟΚ λέγοντας της “σήκω να κάνεις ένα στα γρήγορα αφού είσαι χορευταρού” με έναν τρόπο εντελώς υποτιμητικό . Με προσταγή μάλιστα της το ζήτησαν. Εδώ να θυμηθούμε, ότι η Ζήνα, όταν είχε πάει στον Νίκο Μουτσινά καλεσμένη, είχε χορέψει , είχε “τσαλακώσει ” τον εαυτό της και το έκανε με χαρά και συμμετείχε μαζί της και ο παρουσιαστής.

Καθ όλη την διάρκεια της κουβέντας, που είχε φτάσει στα 10 λεπτά συνεχίστηκαν οι ερωτήσεις με ατάκες για τα γεννητικά όργανα των ανδρών και αυτό πλέον οδήγησε τη Ζήνα, να σηκωθεί και να φύγει. Αφού. όμως. είχε αρχίσει, να δίνει απαντήσεις στο ίδιο ύφος με τις χυδαίες εκφράσεις, που δεχόταν ερωτήσεις, έμεινε εκεί έχοντας στο μυαλό της, πως αυτό μπορεί να φτιαχτεί και να μονταριστεί, για να βοηθήσει μια στήλη μιας εκπομπής, που είναι του » και εκπροσωπεί ένα μεγάλο κανάλι που λέγεται ΑΝΤ1.

Η Ζήνα ενοχλήθηκε επειδή την υποτίμησαν . Δεν την σεβάστηκαν οι τρεις κοπέλες και επιδίωξαν στο 80% της κουβέντας, να ρίχνουν προσβλητικές ατάκες ξέροντας, ότι είναι και μητέρα και μια προσωπικότητα ιδιαίτερη στον χώρο της τηλεόρασης.

Η φράση που έκανε το ποτήρ,ι να ξεχειλίσει ήταν αυτή, που είπε η Σούπερ Κική κοιτώντας την καλεσμένη τους: “Με κούρασες, σε βαρέθηκα”! Αυτή η φράση μετά από ένα ποτάμι ακατάλληλων λέξεων και ύβρεων ήταν το κερασάκι στην τούρτα για τη Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία σηκώθηκε, να φύγει και μάλιστα δεν ενέδωσε στις προσπάθειες ούτε του Γρηγόρη Αρναούτογλου ούτε της αρχισυντακτριας Νάνσυς Αντωνίου, να μείνει στην συνέχεια, να κάνουν την συνέντευξη.

Άλλωστε όποιος ξέρει καλά την παρουσιάστρια ποτέ δε θα μπορούσε, να υποκριθεί στα συναισθήματά της και αν δεν είναι καλά ποτέ δε θα κάνει κάτι για να το προσποιηθεί .

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: