ΤΗΕ GRANDMOTHER: Η νέα εκπομπή του OPEN με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη

OPEN – Πρεμιέρα στις 7 Μαΐου στη late night ζώνη του Open ετοιμάζεται να κάνει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης με την εκπομπή The Grandmother και μιλά στην κάμερα του «Ευτυχείτε» για το νέο του project.

«Η εκπομπή θα ονομάζεται The Grandmother γιατί αφεντικό γενικών καθηκόντων είναι η γιαγιά», είπε αρχικά ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και δήλωσε: «Η γιαγιά συνοδεύει τους “Άγαμοι Θύται” εδώ και 30 χρόνια. Και μιας και έπρεπε να κάνω ένα late night αποφάσισε η γιαγιά να το διευθύνει εκείνη. Αυτό που θα μας διαφοροποιήσει είναι τα ενδιαφέροντα πρόσωπα που θα έχουμε ως καλεσμένους και η οπτική της γιαγιάς».

Και συνέχισε: «Είμαι υπέρ του να κάνουν και οι ηθοποιοί τη δουλειά του παρουσιαστή. Το αποτέλεσμα θα μας κρίνει. Αν το κάνεις καλά ή κακά είναι δεκτή η κριτική».

Τέλος, μιλώντας για τα ριάλιτι είπε:
«Δεν παρακολουθώ τα ριάλιτι και δεν το λέω από σνομπισμό. Βλέπω λιγότερη τηλεόραση χωρίς να ξέρω το γιατί. Τα ριάλιτι δεν είναι ελκυστικά για εμένα. Ίσως είναι η ηλικία μου, ίσως είναι για νεότερους ανθρώπους. Δεν τα απορρίπτω, αλλά το μόνο που θα μπορούσα να εκφράσω ως διαφωνία είναι το ότι είναι πάρα πολλά».

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: