ΤΗΕ ΒΟΟΤΗ: Ξέσπασε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με την κωλοτούμπα του Χρήστου Λούλη

OPEN – Ο Χρήστος Λούλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος». Ο ηθοποιός αρχικά δήλωσε πως εκείνος και η σύζυγός του, Έμιλυ Κολιανδρή, είναι από τους τυχερούς διότι σαν οικογένεια έχουν «καβάτζα» για μερικούς μήνες ακόμη χωρίς να δουλεύουν.

«Εμείς για να λέμε και του στραβού το δίκιο δεν είμαστε ένα μέσο ζευγάρι ηθοποιών. Έχουμε και μια καβάτζα να πούμε ότι μπορούμε ένα δυο μήνες να ζήσουμε. Το πολύ μέχρι το Πάσχα. Δεν παίρνουμε εκατομμύρια. Επειδή έτυχε τα προηγούμενα χρόνια και εγώ και η Έμιλυ να κάνουμε τηλεόραση μπορούμε να πούμε ότι είμαστε οκ. Έχω μεγάλη αγωνία γιατί τα έξοδα συνεχίζονται».

Μιλώντας για το πολυσυζητημένο σποτ για τον κορονοϊό που αποσύρθηκε είπε:

«Δεν θα το ξαναγύριζα γιατί η φάτσα μου έχει γίνει τοξική για κάποιους ανθρώπους. Έχω φάει πολύ βρίσιμο και bullying και από ηθοποιούς και από διάφορους ανθρώπους, γνωστούς και μη. Αν το ξανακάνω θα είναι σαν να πηγαίνω κόντρα. Δεν θα κάτσω να προλογοκρίνω ό,τι διαβάζω για το τι μπορεί να φανεί σεξιστικό ή ρατσιστικό σε κάθε πυροβολημένο. Συγγνώμη που το λέω έτσι. Θα τρελαθώ. Με πήρε ένας φίλος μου και μου είπε ότι όταν το πρωτοείδε δεν το κατάλαβε αλλά του εξήγησε η γυναίκα του γιατί είναι σεξιστικό. Η Έμιλυ μου είπε ότι δεν ήταν καλόγουστο και ήταν πρόχειρο, ήταν κακογραμμένο και ενδεχομένως να έχει δίκιο σε αυτό. Μπορεί να έγινε κάποιο λάθος. Μπορεί ενδεχομένως να έπρεπε να το έκανε ένας ηθοποιός πιο γλυκούλης. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που χρωματίζω πολύ έντονα τα πράγματα. Καλώς η Πολιτική Προστασία το απέσυρε. Το αποφάσισε αμέσως. Το σποτ έχει έναν σκοπό, αν δεν το εξυπηρετεί, βγάλτο» τόνισε.

«Έχω υπάρξει αλαζόνας. Είχαν δίκιο σε περιπτώσεις όταν αμέσως πήρα θέση για τα πράγματα και άλλους ανθρώπους. Έβαλα εμένα σε ψηλό σκαλοπάτι και όλους τους άλλους χαμηλά. Εννοώ τη Ζέτα. Το μετάνιωσα που το σκέφτηκα γιατί ήταν άδικο και για αυτήν και για εμένα. Είχα ελαφρυντικό γιατί ήμουν σε μια φάση της ζωής μου που δεν ήμουν καλά. Ήμουν φαντάρος και έκανα 12 ώρες σκοπιά. Είχα δίπλα μου 20χρονα βύσματα και μου την είχε βαρέσει πάρα πολύ άσχημα.. Έδωσα μια συνέντευξη γιατί έπρεπε με έναν τρόπο να νιώσω πάρα πολύ καλά με τον εαυτό μου και με αυτόν τον άγαρμπο τρόπο ήθελα να μου δώσω πόντους. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να το κάνω. Δεν θα με πείραζε να παίξω στο θέατρο με τη Ζέτα. Άλλα πράγματα θα κοίταζα, το έργο, τον ρόλο» είπε για το γνωστό θέμα της κριτικής που είχε κάνει στη Ζέτα Μακρυπούλια.

«Άλλο να διαφημίζεις ρούχα και άλλο να παίζεις σαν να διαφημίζεις ρούχα» είπε για όσους μπαίνουν στο επάγγελμα και νομίζουν ότι είναι ηθοποιοί. Πιστεύω ότι είμαι καλύτερος από πολλούς άλλους. Πιστεύω ότι ανήκω στο 10% των ηθοποιών» είπε ακόμη.

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου – η οποία έχει εκφράσει ξανά την αντίθετη γνώμη της για άλλα λεγόμενά του – δεν μπόρεσε να αφήσει να πέσει κάτω το απόσπασμα όπου ο ηθοποιός έκανε λόγο για «πυροβολημένους».

«Πολλές φορές στο παρελθόν έχω σχολιάσει κάποια από τα πράγματα που έχει πει. Εγώ δεν έχω καμία εμπάθεια. Όμως μερικές φορές λέει ορισμένα πράγματα που είναι πολύ προκλητικά. Αχ, βρε Χρήστο! Και να θέλω δεν μπορώ. Έχω όλη την καλή διάθεση αλλά δεν μπορώ. Δεν μπορείς να λες τον άλλον πυροβολημένο όταν το σενάριο είναι σεξιστικό. Ο τρόπος του το έπαιξες επειδή είσαι καλός ηθοποιός το έκανε ακόμα πιο σεξιστικό. Μην λες τον κόσμο πυροβολημένο γιατί μετά εγώ πρέπει να σου απαντήσω». είπε.

Η Σοφία Μουτίδου θέλησε αρχικά να κάνει χιούμορ:
«Είπε τον κόσμο πυροβολημένο άρα δεν θα μπορούσε να είναι στο Booth. Είπε μια φοβερή φράση και εκεί θα πρέπει να μείνουμε. Είπε ότι οποιοσδήποτε μπορεί να ανέβει στη σκηνή. Στην σκηνή ανεβαίνει όποιος είναι ηθοποιός και έχει σπουδάσει την τέχνη της υποκριτικής. Το ότι τη σκηνή τη λυμαίνονται οι πάντες είναι άλλο πράγμα. Δεν μπορεί η σκηνή όπου προαπαιτείται ένα πτυχίο να ανεβαίνει όποιος να ναι. Είμαστε εδώ που είμαστε επειδή στη σκηνή ανεβαίνουν γκόμενοι, γκόμενες, βάλε τον ανιψιό μου να κάνει ένα πέρασμα, είναι ωραία κοπέλα αλλά δεν τα λέει».

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: