ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ: Ένας Κοκλώνης έφερε την… “άνοιξη” στην τηλεθέαση του Μουτσινά!

ΣΚΑΪ – Λίγη από την αίγλη και πολύ από το κέφι του J2US έφερε ο Νίκος Κοκλώνης στο πλατό του Νίκου Μουτσινά με την παρουσία του ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στο «Καλό μεσημεράκι».

Ο παρουσιαστής και παραγωγός της Barking Well ξεπήδησε μέσα από μια χρυσή καρδιά και αιφνιδίασε τον Νίκο Μουτσινά δίνοντάς του μια 20λεπτη, ανατρεπτική συνέντευξη γεμάτη όμως με αποκαλύψεις. Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε άνω κάτω το πλατό με τις χιουμοριστικές και όχι μόνο απαντήσεις του παρασύροντας τον οικοδεσπότη του στον δικό του ρυθμό.

Και δεν έμεινε εκεί. Όταν το δίδυμο Γιαννιάς-Παπαδόπουλος βγήκε να τραγουδήσει, ο παρουσιαστής του J2US πέταξε λουλούδια, έσπασε πιάτα, χόρεψε και τραγούδησε όπως ακριβώς κάνει και στο δικό του μουσικό σόου στον Alpha.

To αποτέλεσμα; Υψηλά νούμερα τηλεθέασης από την ώρα που εμφανίστηκε στην εκπομπή. Είναι χαρακτηριστικό ότι η εκπομπή από τις 4 παρά τέταρτο και μετά ήταν πρώτη στη ζώνη μετάδοσής της με το ψηλότερο ποσοστό να ξεπερνά το 22% σε τέταρτο ενώ το συνολικό ποσοστό της εκπομπής στο δυναμικό κοινό 18-54 ανέβηκε αισθητά, ανταγωνιζόμενο στα ίσα το Ρουκ Ζουκ.

Η εκπομπή έκανε ακόμα μεγαλύτερα νούμερα στο κοινό 15-44 όπου σε τέταρτο ξεπέρασε το 26% και έφτασε στο 18,4% στο σύνολο ενώ ανάλογα ποσοστά έπιασε και στο κοινό 25-44.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search