ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ: Αλλαγή στο προφίλ της Σκορδά

ΑΝΤΕΝΝΑ – Τη χαμηλότερη τηλεθέαση από την αρχή της σεζόν έκανε με καλεσμένη τη Φαίη Σκορδά το «Ενώπιος Ενωπίω», με μέσο όρο στο δυναμικό κοινό το 12,3%.

Η προσπάθεια του ΑΝΤ1 να ενισχύσει επικοινωνιακά την παρουσιάστρια του πρωινού του, φαίνεται, ότι δεν βρήκε ανταπόκριση καθώς, κάτω από άλλες συνθήκες, η πρώτη συνέντευξη της Σκορδά μετά την αποκάλυψη της νέας της σχέσης αλλά και τα υπονοούμενα των συνεργατών της για προτάσεις γάμου, ή ακόμα και εγκυμοσύνης, θα έφερναν εντελώς διαφορετικά αποτελέσματα στους πίνακες της Nielsen.

Η επόμενη επιχείρηση ανάκαμψης, έχει να κάνει με μια σειρά από συνεντεύξεις που θα παραχωρήσουν στην Σκορδά, σημαίνουσες προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους (όχι μόνο μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών), οι οποίες θα προσκληθούν από τον ίδιο τον ΑΝΤ1 να ενισχύσουν το προφίλ της παρουσιάστριας.

Κι αυτό γιατί, η πρώτες εκτιμήσεις για τα φετινά χαμηλά ποσοστά του Πρωινού, κάνουν λόγο για «τραύμα» στο προφίλ της Σκορδά και όχι για ελλείψεις στο περιεχόμενο (αν και η δημοσιογραφική πιάτσα, βοά για το αντίθετο).

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: