ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ: “Γυρίζουν την μπιφτέκα” για τη δική τους αποκάλυψη!

EDITORIAL – Παρακολουθώντας ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ του ΑΝΤ1 σήμερα 2 Απριλίου, έκπληκτοι ακούσαμε τη Φαίη να αποποιείται της είδησης για χειραγώγηση της ψηφοφορίας από την οικογένειά της, την εβδομάδα που η Ανθή Σαλαγκούδη ανακηρύχθηκε δημοφιλέστερη παίκτρια της ομάδας των τότε Διασήμων.

Μια είδηση, την οποία έβγαλε “αποκλειστικά” πρώτα η εκπομπή της, για να γίνει “πασατέμπο” στα υπόλοια τηλεοπτικά και ηλεκτρονικά μέσα.

Σήμερα, η παρουσιάστρια δηλώνει έκπληκτη με την είδηση, την αρνήθηκε και μάλιστα απόρησε πώς πήρε τέτοια έκταση! Φυσικά αν δούμε τα videos της εκπομπής, αντιλαμβανόμαστε πώς η παρουσιάστρια αλλά και η εκπομπή μπορεί να παίζουν χαμηλά στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά σίγουρα ξέρουν να “γυρίζουν την μπιφτέκα”.

ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Στο «Πρωινό» μίλησε η κουμπάρα της  Ανθής Σαλαγκούδη, Πολυξένη Καραμίχα, η οποία έδωσε μια λογικοφανή εκδοχή για τις εξελίξεις. Όπως είπε, η Ανθή είναι όντως δημοφιλής στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα η οικογένειά της οργάνωσε την υποστήριξη της Ανθής στην ψηφοφορία. Από την άλλη, ο Αλέξης Μίχας μετέφερε την απάντηση του ΣΚΑΪ που διατείνεται ότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας δεν μπορεί να διαμορφωθεί ή να στηθεί από την παραγωγή.

Η ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΙΣ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Για το τέλος, το κερασάκι της τούρτας, (και επειδή είμαστε μανιακοί με τα στατιστικά του SURVIVOR και την ορθότητά τους) η εκπομπή παρουσίασε για μία ακόμα φορά λάθος στατιστικά των παικτών αναδεικνύοντας τον James Καφετζή ως κορυφαίο παίκτη, κάτι που από την προηγούμενη Τετάρτη, δεν ισχύει!

Πιθανόν τα λάθη της εκπομπής (σε περιεχόμενο, κάρτες, πληροφορίες) να είναι θέμα αρχισυνταξίας, όμως, ένα είναι σίγουρο: Όσοι είναι μπροστά στην κάμερα, εκτίθενται και παραμένουν για 7ο μήνα, απροστάτευτοι!

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑΣΗΣ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

(ΣΤΟ 00:17:00)

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: