ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ: Αλλαγή σκυτάλης από Σεπτέμβρη (;)

EDITORIAL – Πετάει σπόντες οι Καινούργιου και το panel της για τηλεοπτική εμφάνιση Σάκη Τανιμανίδη – Χριστίνας Μπόμπα. Πετάει σπόντες ο Μουτσινάς -τα γνωστά μεταξύ αστείου και σοβαρού- για τη λήξη του συμβολαίου της Φαίης τον Ιούνη και την παρουσία του Γιώργου “μέρα με τη μέρα”. Πετάει σπόντα ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή λέγοντας “δεν θα είμαστε εδώ του χρόνου”.

Απλά μαθηματικά; ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ όπως το ξέραμε οδεύει προς της δύση του.

Μπορεί να αναφερόμαστε στο θέμα, βασισμένοι στις “σπόντες” που κατά τύχη εκτοξεύει καθένας από τους παραπάνω, αλλά η αλήθεια είναι πως οι συζητήσεις για την παρουσίαση του πρωινού του ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν, έχουν ήδη ξεκινήσει.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του primetime.gr, έχει γίνει κρούση στο ζεύγος Τανιμανίδη-Μπόμπα να αναλάβουν το πρωινό του σταθμού από την επόμενη σεζόν. Τονίζουμε ότι έχει γίνει κρούση και δεν έχει συναφθεί καμία συμφωνία.

Βέβαια, ίσως να περνάει από το μυαλό κάποιων στον ΑΝΤ1 (οι οποίο δεν καλοβλέπουν την ιδέα) τα χαμηλά ποσοστά του Τανιμανίδη στο SURVIVOR 2019, ο οποίος είχε συμβάλει αποφασιστικά στο -ομολογουμένως αποτυχημένο βάσει τηλεθέασης- casting του ελληνοτουρκικού κύκλου, αλλά και τα όχι ιδιαίτερα καλά ποσοστά της ΦΑΡΜΑΣ.

Οι συζητήσεις και η αναζήτηση ιδανικής λύσης για το πρωινό του ΑΝΤΕΝΝΑ, συνεχίζονται και οι αποφάσεις θα παρθούν προφανώς πέριξ του Ιούνη.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: