Η ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ: Η βαφτιστήρα της Ευανθίας έρχεται στην Αθήνα

ΕΡΤ1 – Αποκαλύψεις, ανατροπές και, φυσικά, ευτράπελες καταστάσεις, που σκορπούν άφθονο γέλιο, θα απολαύσετε στο νέο επεισόδιο της αγαπημένης κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 “Η τούρτα της μαμάς”, που μεταδίδεται την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022, στις 22:00.

Η Νίκη Παλληκαράκη υποδύεται τη μητέρα της Βούλας, της βαφτιστήρας της Ευανθίας, τον ρόλο της οποίας ερμηνεύει η Τερέζα Καζιτώρη, και ο Αστέριος Πελτέκης υποδύεται τον πατέρα της.

Η μικρή Βούλα, η βαφτιστήρα της Ευανθίας, έχει έρθει από τη Θεσσαλονίκη για να βρει σπίτι στην Αθήνα για τις σπουδές της, αλλά φαίνεται να έχει αναστατώσει την οικογένεια Βασίλαινα.

Ο Τάσος, με τη γνωστή “οικονομία” του, διαφωνεί με τις επιλογές που κάνει η Ευανθία στο τραπέζι που ετοιμάζει. Τότε, η Βούλα τούς αποκαλύπτει το τεράστιο μυστικό της, που θα ταράξει τα νερά. Μα, να θέλει να αφήσει τη φιλολογία για να γίνει τραγουδίστρια;

Οι γονείς της έρχονται για το βραδινό τραπέζι και για να επιλέξουν μαζί σπίτι. Μόνο θετικοί δεν μοιάζουν στην ιδέα να πάει η κόρη τους σε ένα μουσικό σόου. Θα καταφέρει, τελικά, να τους το πει; Ή η επιθυμία της θα μείνει για πάντα κρυφή, όπως και οι κρυφές επιθυμίες της υπόλοιπης οικογένειας, που ξετυλίγονται μία-μία;

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: