Η ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ: Ζητείται επειγόντως νταντά

ΕΡΤ1 – Ξεκαρδιστικές καταστάσεις, απρόσμενες συναντήσεις και αστείρευτο γέλιο στο νέοαπολαυστικό επεισόδιο της αγαπημένης κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Η τούρτα της μαμάς», που μεταδίδεται την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022, στις 22:00.

Η μαγειρική κρατάει απασχολημένη την Ευανθία, κι έτσι δεν έχει χρόνο να φροντίσει το μωρό της Τζένης και του Θωμά. Έχει έρθει, λοιπόν, η μεγάλη ώρα να βρουν μια νταντά. Τα κάστινγκ δίνουν και παίρνουν, αλλά καμιά υποψήφια δεν είναι αρκετά καλή γι’ αυτόν τον τόσο σημαντικό ρόλο. Τότε, ο Γιάγκος προτείνει τη φίλη του, τη Στέλλα (Χρυσούλα Παπά), νέα, ωραία και με ιδιαίτερη… απήχηση στους άντρες, που, όμως, δεν φαίνεται να ισχύει για τα μέλη της οικογένειας Βασίλαινα. Γιατί άραγε;

Οι υποχρεώσεις της Ευανθίας αυξάνονται ημέρα με την ημέρα όσο ασχολείται με τη μαγειρική, κι έτσι πλέον δεν έχει χρόνο να φροντίσει το μωρό. Οι γονείς του και όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας τρέχουν με τις δουλειές τους, οπότε έχει έρθει η ώρα να βρουν μια νταντά. Τα κάστινγκ γίνονται το ένα μετά το άλλο, αλλά η μία είναι χειρότερη από την άλλη.

Ο Γιάγκος προτείνει τη φίλη του τη Στέλλα, νέα, ωραία και με ανάγκη για δουλειά. Εκείνη νομίζει πως θα τους καταφέρει με τον τρόπο της και με την απήχηση που έχει στους άντρες, αλλά ο Πάρης και κάποιο ακόμα μέλος της οικογένειας δουλεύουν μάλλον εναντίον της. Μένει να μάθουμε ποιος και γιατί…

Ως guest εμφανίζεται η Χρυσούλα Παπά στον ρόλο της Στέλλας, φίλης του Γιάγκου, η οποία έρχεται ως νταντά για να αναλάβει το μωρό της Τζένης και του Θωμά.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: