Η ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ 23/6/2022: Μη χάσετε το τελευταίο απολαυστικό επεισόδιο της αγαπημένης κωμικής σειράς

ΕΡΤ1 – «Η τούρτα της μαμάς», η κωμική σειρά μυθοπλασίας που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό για τις χιουμοριστικές ατάκες της, το ανατρεπτικό σενάριο και το εξαιρετικό καστ ηθοποιών, σερβίρει το τελευταίο της απολαυστικό… κομμάτι και ολοκληρώνει τη διαδρομή της στην ΕΡΤ1 την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022, στις 22:00, μ’ ένα ξεκαρδιστικό επεισόδιο.

Η οικογένεια Βασίλαινα ετοιμάζεται για το τελευταίο της τραπέζι και τα γενέθλια του Ρήγα, που θα τα γιορτάσει πρώτη φορά με την οικογένειά του.

Η Αλεξάνδρα ετοιμάζεται για την επέμβαση που έχει να κάνει. Ο Πάρης και ο Θωμάς βλέπουν υποψήφιες παρένθετες μητέρες και ο Ρήγας φέρνει στο σπίτι την καλλονή σύντροφό του, Τερέζα.

Το… κερασάκι στην τούρτα είναι το χαρτί στρατού του Θωμά, που φέρνει ο αστυνόμος Τούμπουλης, κι έρχονται τα πάνω κάτω, αφού ο Θωμάς προσπαθεί με κάθε τρόπο να το αποφύγει.

Εντάσεις και αναταραχές στο τελευταίο τραπέζι της οικογένειας. Μένει να δούμε αν θα μπουν όλα στη θέση τους και τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσουν τα μέλη της οικογένειας Βασίλαινα.

Γκεστ στο επεισόδιο 30 είναι ο Αποστόλης Ψαρρός, ο οποίος υποδύεται τον αστυνόμο Τουμπούλη.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: