Η ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ: H Ευανθία λαμβάνει μέρος σε έναν ανελέητο διαγωνισμό αντιγραφής συνταγών

ΕΡΤ1 – “Η τούρτα της μαμάς”, πάντα πιστή στο ραντεβού της με τους τηλεθεατές της ΕΡΤ1, επιστρέφει τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου στις 23:00 με ένα ολοκαίνουργιο επεισόδιο γεμάτο απολαυστικά ευτράπελα.

Αυτή τη φορά, η Ευανθία λαμβάνει μέρος σε έναν ανελέητο διαγωνισμό αντιγραφής συνταγών, με αφορμή την παρουσία μίας σεφ, η οποία είναι και καθηγήτριά της στη σχολή. Τον ρόλο της δασκάλας-σεφ ενσαρκώνει Γιολάντα Μπαλαούρα.

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί πως οι μαγειρικές ικανότητες της Ευανθίας θα αμφισβητηθούν και πως η ταλαντούχα μαμά Βασίλαινα θα πέσει θύμα προκατάληψης και μάλιστα από την ίδια την οικογένειά της;

Ποια; Η Ευανθία! Που τα τραπέζια της έχουν συζητηθεί στο πανελλήνιο! Που οι followers της στο Internet αυξάνονται με ρυθμούς Kim Kardashian!

Αφορμή θα σταθεί η παρουσία μιας σεφ (Γιολάντα Μπαλαούρα), η οποία είναι και δασκάλα της στη σχολή.

Η δασκάλα-σεφ και η Ευανθία θα συνυπάρξουν στην κουζίνα των Πετραλώνων σε έναν “διαγωνισμό” αντιγραφής συνταγών, όπου τα πιάτα της δασκάλας, σε αντίθεση με αυτά της Ευανθίας, θα λάβουν εγκωμιαστικά σχόλια -λόγω του γνωστού ονόματος της ή επειδή, όντως, μαγειρεύει καλύτερα από τη μαθήτριά της.

Κριτές όλα τα μέλη της οικογένειας. Όμως, οι “προδότες” θα πάρουν το μάθημά τους.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: