TRACTION: Καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος

STAR CHANNEL – Ο Αντώνης Ρέμος στο TractioN! Τον κορυφαίο και πλέον δημοφιλή Έλληνα ερμηνευτή υποδέχεται ο Κώστας και ο Μάνος Στεφανής στο καινούργιο επεισόδιο του Traction.

Το DS 4, ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα μοντέλα της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας με το εντελώς ιδιαίτερο αποτύπωμα στη διεθνή και εγχώρια αγορά, είναι το όχημα που επελέγη για να φιλοξενήσει τον Αντώνη Ρέμο. Κι αυτό δεν έγινε τυχαία, καθώς ο Αντώνης Ρέμος ήδη οδηγεί καθημερινά ένα αυτοκίνητο της DS, γι’ αυτό και είναι πλέον αφοσιωμένος φίλος της μάρκας.

Όμως, επειδή η συνοδήγηση με τον Κώστα είναι πάντα μια ευκαιρία βαθύτερης γνωριμίας με τις λιγότερο αυτονόητες πτυχές της αυτοκίνησης, ο Αντώνης Ρέμος ανακαλύπτει -και μένει έκπληκτος- από τις δυνατότητες του DS 4.

Με την επίμονη παρότρυνση του Κώστα, ο Αντώνης Ρέμος… ξεθαρρεύει σε μία εκτός ασφάλτου διαδρομή και εντυπωσιάζεται από την άνεση και την αταραξία με την οποία το premium crossover της DS περνά πάνω από τις ανωμαλίες του εδάφους, χάρη στο εξελιγμένο και «έξυπνο» σύστημα της ανάρτησής του.

Φυσικά, το DS 4 είναι ένα μεγάλο γαλλικό… σουξέ και γι’ αυτό απολύτως ταιριαστό με έναν κορυφαίο καλλιτέχνη, όπως ο Αντώνης Ρέμος!

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

  • RENAULT AUSTRAL: Το εξαιρετικά ενδιαφέρον, ολοκαίνουργιο SUV Renault Austral παρουσιάζει ο Θωμάς, σε μια εκτός έδρας αποστολή τουTractioN. Με φιλοδοξίες να κερδίσει το κοινό με τη σχεδιαστική τόλμη και την ολοκληρωμένη τεχνολογική πρόταση που καταθέτει, το Renault Austral κάνει την εμφάνισή του στην παγκόσμια αγορά με πρόθεση να αναδειχθεί σε μπεστ-σέλερ της κατηγορίας του. Ο Θωμάς αναλύει κάθε λεπτομέρεια του μοντέλου και, φυσικά, εξηγεί πώς προήλθε η έμπνευση για το ασυνήθιστο αλλά και τόσο εύηχο όνομά του.

  • MOTO GUZZI V85 TT SPECIAL EDITION: Με τη δέουσα υπερηφάνεια, ο Θανάσης παρουσιάζει την ειδική, επετειακή έκδοση «Guardia d’ Onore»της επιβλητικής Moto Guzzi V85 TT. Πρόκειται για μια μοτοσικλέτα της αρχέτυπης ιταλικής εταιρείας Moto Guzzi, με το προφίλ των μεγάλων on-off. Δηλαδή των μοτοσικλετών οι οποίες είναι φτιαγμένες για περιπέτεια σε κάθε τύπο εδάφους, με διάθεση να ξεκινήσουν το ταξίδι και να μη σταματήσουν ποτέ και πουθενά! Ειδικά, δε, η συγκεκριμένη έκδοση της V85TT θα παραχθεί σε μόλις 1946 μονάδες, εν είδει φόρου τιμής στη συνεργασία της Moto Guzzi με την ιταλική προεδρική φρουρά, η οποία χρονολογείται, ακριβώς, από το 1946!

  • Υπηρεσίες Service Mercedes: O Μάνος και ο Θωμάς δοκιμάζουν στην πράξη τις δυνατότητες που παρέχει η εφαρμογή της Mercedes για smartphone, ειδικά για τη συντήρηση των αυτοκινήτων της γερμανικής εταιρείας. Το TractioN παρουσιάζει ένα προς ένα όλα τα στάδια της διαδικασίας -από τον εντοπισμό του πλησιέστερου συνεργείου Mercedes,το κλείσιμο ραντεβού, την παράδοση του αυτοκινήτου για service και την παραλαβή οχήματος αντικατάστασης, έως και τη στιγμή της επιστροφής του υπό συντήρηση αυτοκινήτου στον ιδιοκτήτη του. Η όλη διαδικασία service αποδεικνύεται αντίστοιχη της αίγλης που περιβάλλει τη Mercedesκαι της ολοκληρωμένης φροντίδας που παρέχει στους κατόχους των αυτοκινήτων της.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: