ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Οι πρωταγωνιστές της νέας σειρας μυστηρίου του STAR

STAR CHANNEL – Μια νέα ελληνική σειρά μυστηρίου έρχεται με φόρα στο Star, έχοντας ως καστ λαμπερούς ηθοποιούς! Στη μυθοπλασία θα επενδύσει λοιπόν και το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς, με μία καθημερινή παραγωγή, με πολλή αγωνία, δράση και πολλές ανατροπές, αφού το τηλεοπτικό κοινό ψηφίζει δαγκωτό ποιοτικές σειρές!

Έτσι, σύντομα θα δούμε στους δέκτες μας το καθημερινό σίριαλ «Τρία μίλια» που θα πάρει τη θέση της τουρκικής «Elif» στο πρόγραμμα του καναλιού. Ποια είναι η ιστορία της σειράς; Μια γυναίκα, η Φωτεινή (Ευγενία Παναγοπούλου), βρίσκει τη δύναμη να ξεφύγει από το παρελθόν της και να κάνει μια νέα αρχή σε αχαρτογράφητα νερά.

Ένας ισχυρός άντρας, ο Γεράσιμος Ανδρεάδης (Χάρης Σώζος), επιστρέφει εκεί απ’ όπου ξεκίνησε, για να δημιουργήσει και πάλι, λίγο πριν από το τέλος του. Δύο αδέλφια, ο Στέφανος και ο Μιχάλης Ανδρεάδης -που θα τους υποδυθούν αντίστοιχα ο ωραίος Γιάννης Ποιμενίδης και ο ταλαντούχος Νικόλας Μακρής-, θα ανακαλύψουν ότι τους ενώνουν και τους χωρίζουν πολύ περισσότερα απ’ όσα φαντάζονται. Μια σύζυγος, η Κάτια Ανδρεάδη (Στέλλα Καζάζη), έχει αποφασίσει να μην κοιτάζει πίσω της, αλλά, από την άλλη, θα κάνει τα πάντα για να μη χάσει όσα κατέκτησε.

Όλοι αυτοί οι ήρωες δρουν σε ένα ήσυχο και όμορφο νησί, με ένα ηφαίστειο από ένοχα μυστικά που είναι έτοιμο να εκραγεί… Μπορεί όμως ένα σκοτεινό παρελθόν να τους οδηγήσει σε ένα φωτεινό μέλλον;

ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Οι πρωταγωνιστές της νέας σειρας μυστηρίου του STAR - primetime.gr

photo: GOOGLE

Βασικούς ρόλους θα κρατήσουν και άλλοι ηθοποιοί, όπως οι Ευαγγελία Μουμούρη, Δημήτρης Λιακόπουλος, Τόνι Δημητρίου, Χάρης Γρηγορόπουλος, ενώ το τηλεοπτικό του ντεμπούτο ως ηθοποιός θα κάνει και ο Μιχαήλ Αγγελος Κρητικός -ο γιος του ηθοποιού Στέλιου Κρητικού που γνωρίσαμε μέσα από το reality του Star «Κοσμογυρισμένοι»-, ο οποίος θα ενσαρκώσει έναν πολύ ιδιαίτερο ήρωα.

Το σενάριο υπογράφει ο Αγγελος Χασάπογλου, ενώ τη σκηνοθεσία ο Κώστας Κιμούλης και ο Βασίλης Ντούρος.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: