ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ: Στο αέρα το trailer της τρίτης σεζόν

EPT1 – Η αγαπημένη μας σειρά “Τα Καλύτερά μας Χρόνια” επιστρέφει δυναμικά για τρίτη χρονιά, με το τρέιλερ να κόβει την ανάσα! Οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές περνούν νέες δυσκολίες και περιπέτειες που θα τους αλλάξουν ολοκληρωτικά τη ζωή!

Ταξίδια, έρωτες, χωρισμοί, θάνατοι… Τα νέα επεισόδια αναμένεται να χαρίσουν στιγμές χαλάρωσης, γέλιου αλλά και συγκίνησης. Η παρέα μεγαλώνει, με νέους χαρακτήρες να συμπληρώνουν το μοναδικό αυτό καστ.

Τί θα δούμε στα νέα επεισόδια; Οι καιροί αλλάζουν, ο χρόνος περνά, η εποχή του 1980 έφτασε και κανείς δεν είναι ίδιος με παλιά…

Η Μαίρη επιστρέφει από το Παρίσι διαφορετική, κομψή, ανανεωμένη. Βέβαια, η αλλαγή αυτή δεν αρέσει τόσο στον σύζυγό της. Κοντές φούστες, απελευθέρωση, έντονο μακιγιάζ και φινέτσα!

Όσο κι αν η Μαίρη προσπαθεί να υποστηρίξει το νέο της στυλ, ένα γεγονός την επαναφέρει ξανά στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα: Περιμένει μωρό! Ο Στέλιος, αντί να χαρεί, αμφιβάλλει για το ποιος είναι ο πατέρας, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να περνά τεράστια κρίση.

Η νέα δεκαετία φέρνει αποχαιρετισμούς και έρωτες. Ο Άγγελος ερωτεύεται μία νέα κοπέλα, η οποία αναμένεται να του αλλάξει τη ζωή. Όσο συμβαίνουν όλα αυτά, η γιαγιά Ερμιόνη συνειδητοποιεί πως δε της μένει πολύς χρόνος ζωής…

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: