ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ 13.12.2020

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ – Αυτά είναι τα πρώτα – μη καθαρά νούμερα στο Δυναμικό Κοινό (18-54) για την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020. Οι παρακάτω μετρήσεις βασίζονται επακριβώς στην έναρξη και λήξη του εκάστοτε προγράμματος, σε αντίθεση με τις μετρήσεις, που παρουσιάζονται στο διαδίκτυο.

Με ποσοστό 19.6% η Φαίη Μαυραγάνη άφησε ολόκληρο τον ενημερωτικό ανταγωνισμό πίσω της με μονοψήφια ποσοστά, σαρώνοντας στην early morning ζώνη.

Στην πρωινή ψυχαγωγία ο Νίκος Μάνεσης σάρωσε στην τηλεθέαση με ποσοστό 26.6%, ενώ η πρωινή παρέα της Σίσσυς Χρηστίδου σημείωσε λίγο πάνω από 10%.

Με 15.5% βρέθηκε στην πρώτη θέση της μεσημεριανής ζώνης η Ναταλία Γερμανού, με το ΜΥ STYLE TOCKS GALA να σημειώνει 9.6% και το DOT. μόλις 9.4%. Σημαντικό ποσοστό σημείωσε η ζωντανή μετάδοση της FORMULA 1 από το Άμπου Ντάμπι, με ποσοστό 8.3% (11.7% στο ανδρικό κοινό 25-54). Ακόμα πιο χαμηλές ήταν οι “πτήσεις” για τις ROOMIES, που σημειώσαν μόλις 5%.

Στην primetime ζώνη, το THE VOICE OF GREECE κατέκτησε για μια ακόμα Κυριακή την πρωτιά στην τηλεθέαση με 26.7%. Έντονες ήταν όμως, οι πιέσεις από την Ελληνική ταινία του STAR CHANNEL (Ο Τρελός τα ‘Χει 400) και την ξένη ταινία του ALPHA (Toggled), που σημείωσαν 12.3% και 15.3%, αντίστοιχα.

Στην late prime ζώνη, όπου τις Κυριακές έχουμε τις αθλητικές εκπομπές των τηλεοπτικών σταθμών, το OPEN κέρδισε τις προτιμήσεις των φιλάθλων, έναντι της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ της ΕΡΤ1 και της SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE του MEGA.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: