ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ 20.12.2020

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ – Αυτά είναι τα πρώτα – μη καθαρά νούμερα στο Δυναμικό Κοινό (18-54) για την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020. Οι παρακάτω μετρήσεις βασίζονται επακριβώς στην έναρξη και λήξη του εκάστοτε προγράμματος, σε αντίθεση με τις μετρήσεις, που παρουσιάζονται στο διαδίκτυο.

EARLY MORNING

Mε 17.6% ανέκτησε την πρωτιά της στην κορυφή η ΦΑΙΗ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ και η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του OPEN, ΤΩΡΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. Ο ΑΝΤΕΝΝΑ ακολούθησε στην 2η θέση με 14.8%, ενω τις επόμενες θέσεις, αν παρατηρήσει κανείς το σύνολο των προγραμμάτων, κατέλαβαν, ο ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΛΗΣ ΖΩΗΣ του ALPHA με 13.1% και το παιδικό πρόγραμμα του STAR CHANNEL με 12.3%.

ΠΡΩΙΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Καμία αλλαγή στην κατάταξη της ζώνης με τον Νίκο Μάνεση να σημειώνει 23.2% και τη Σίσσυ Χρηστίδου και την παρέα της να ακολουθούν με 13.1%, το MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ με 6.6% και το ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΟΝ με 4.6%.

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΖΩΝΗ

Με 15.8% η Ναταλία Γερμανού συνεχίζει να κρατά της πρωτιά του Σαββατοκύριακου, με τον τελικό του MY STYLE ROCKS να σημειώνει 11.5% (με ποσοστά, που αυξήθηκαν όμως, στα τελευταία τέταρτα, που είχε ήδη τελειώσει το ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ), με το DOT. να σημειώνει 10.5%, ενώ οι ROOMIES και το MEGA STAR πιέστηκαν αρκετά και συρρικνώθηκαν στο 6.8% και 3.8%, αντίστοιχα.

PRIMETIME

Για πρώτη φορά το THE VOICE χάνει την πρωτιά και γκρεμίζεται στο 18.6%, καθώς η θεατρική παράσταση του Μάρκου Σεφερλή με 22.9% σάρωσε στην τηλεθέαση. Το DETTOLMH ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ αλλά και η A’ ΠΡΟΒΟΛΗ της ταινίας THE ΒΑCHELOR 3 (12.7%) πίεσαν το music talent show του ΣΚΑΪ και έδωσε περισσότερες επιλογές στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο φαίνεται να “ξεκολλάει” ειδικά μετά το πέρας των blind auditions, που είναι και το ατού της συγκεκριμένης εκπομπής.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: