ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ 06.12.2020: Μαυραγάνη, Μάνεσης, Γερμανού, The Voice οι κλασσικοί νικητές της ημερας

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ – Αυτά είναι τα πρώτα – μη καθαρά νούμερα στο Δυναμικό Κοινό (18-54) για την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020.

Η Κυριακή ήταν μια μέρα συνηθισμένη για τους 4 κλασσικούς διεκδικητές της τηλεθέασης. Από νωρίς το πρωί η Φαίη Μαυραγάννη και το ΤΩΡΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ καθιερώθηκε στην καρδιά των τηλεθεατών σημειώνοντας 20%, αφήνοντας το MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ με 12.4%.

Στο 21.5% έφτασε ο Νίκος Μάνεσης στην πρωινή ψυχαγωγία με τη Σίσσυ Χριστίδου να σημειώνει 11.2%, αφήνοντας πίσω τους τις ζωντανές εκπομπές του ΣΚΑΪ και της ΕΡΤ1 με μονοψήφια ποσοστά, 8.5% και 4.6%, αντίστοιχα.

Στο 16% κινήθηκε η Ναταλία Γερμανού και το ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ, ενώ το πρόχειρα γυρισμένο και μονταρισμένο MY STYLE ROCKS κατέρρευσε στην 4η θέση με 6.6% (από το οποίο αποχώρησε η Μικαέλα Φωτιάδη), με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο να το ξεπερνά με μόλις 7%. Στο 4.1% η παρέα των ROOMIES, ενώ τηλεοπτική συνήθεια φαίνεται να γίνεται το DOT., το οποίο σημείωσε ξανά σχετικά μεγάλο ποσοστό τηλεθέασης, 9.1%.

To βράδυ της Κυριακής προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης φάσης του The Voice που δεν είναι άλλη από αυτή των KnockOuts. Το κοινό που φαίνεται πως έχει αγαπήσει το talent show έδειξε για ακόμη μια φορά την προτίμησή του σε αυτό κάτι που φαίνεται και από τους πίνακες τηλεθέασης αφού στο δυναμικό κοινό συγκέντρωσε 29% ενώ στο γενικό σύνολο έκανε 35%. Στο χθεσινό επεισόδιο μάλιστα υπήρχαν και πολλές εκπλήξεις αφού εκτός από την επιστροφή της Λάουρας Νάργες είδαμε την εμφάνισή τους να κάνουν ο Στέλιος Ρόκκος, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Τάμτα αλλά και ο Δημήτρης Σταρόβας προκειμένου να βοηθήσουν τους τέσσερις κριτές με τα τραγούδια που θα έδιναν στους παίκτες τους.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: