ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ 13.11.2020

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ – Αυτά είναι τα πρώτα μη καθαρά νούμερα τηλεθέασης για το Δυναμικό Κοινό (18-54) της Παρασκευής 13 Νοεμβρίου 2020. Σημαντική είναι η διαπίστωση, πως η διακοπή των ΑΓΡΙΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ τις Παρασκευές, οδήγησε σε σαφή μείωση της τηλεθέασης του σταθμού και σαφή άνοδο του ανταγωνισμού.

Το εντυπωσιακό της ημέρας είναι η πρωτοφανής αύξηση, της συνολικής διαθεσιμότητας κυρίως από τις 21.00 και μετά εξαιτίας των νέων μέτρων του lock down και η συντριβή του ΑΝΤ1 που χωρίς άγριες μέλισσες χάνει σχεδόν 5,3% της συνολικής δύναμης του και από πρώτος τερματίζει τέταρτος!

Στην πρωινή ενημέρωση το ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ, το ΣΗΜΕΡΑ και το ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ήταν οι κερδισμένοι της ημέρας με την ενημέρωση σαφώς να κυριαρχεί, ρίχνοντας τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στο 12%.

Η πρωινές εκπομπές έχουν για μια ακόμα φορά κυρίαρχη την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία επικράτησε ακόμα και της ενημέρωσης. 12% για το ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ και δεκάρια για ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΥΣ, ΠΡΩΙΝΟ, ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ, ενώ πολύ χαμηλές πτήσεις σημείωσαν Μπαρμπαρίγου και Δανάη Μπάρκα.

Ζήνα Κουτσελίνη και Ηλιάνα Παπαγεωργίου ισοψήφησαν αφήνοντας πίσω την Ιωάννα Μαλέσκου, με τη θεματολογία της εκπομπής της να γίνεται όλο και πιο αδιάφορη, παρά τους απανωτούς χορούς και τσιφτετέλια. Οι ειδήσεις του ΑΝΤ1 και του OPEN σαφέστατα πίεσαν ις μεσημεριανές εκπομπές, ενώ το STYLE ME UP έφτασε και το 8%.

Στις μεσημεριανές εκπομπές, το ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ με 20% και το SHOPPING STAR με 18% πίεσαν αφόρητα το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ, σε συνδυασμό με τις επαναλήψεις των ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΕΛΕΝΗΣ και ΜΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΧΗΜΗΣ, ενώ δυνατά “έπαιξε” για μια ακόμα μέρα ο Νίκος Ευαγγελάτος πλησιάζοντας το 17%.

Στα απογευματινά προγράμματα το DEAL με το STILL STANDING κυριάρχησαν αφήνοντας πάλι τρίτο το MY STYLE ROCKS, στο οποίο η προσθήκη ανδρών παικτών δεν φαίνεται να έχει αποδώσει.

Το prime time είχε χθες περίπου 780 χιλιάδες περισσότερους τηλεθεατές σε σχέση με την περασμένη Παρασκευή, κάνοντας στην κάλυψη πληθυσμού ρεκόρ τηλεθέασης με σχεδόν 50% και κάλυψη 6.3 εκατομμύρια!

Στην prime time ζώνη το ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ φάνηκε να είναι πεσμένο, προφανώς επειδή οι πιστοί τηλεθεατές του ΑΝΤ1 να μην ήθελαν να μείνουν στον σταθμό, ειδικά γνωρίζοντας ότι μετά δεν θα δουν (όπως και κάθε Παρασκευή από δω και πέρα ένεκα COVID-19) επεισόδιο από τις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ. Αντίθετα το THE BACHELOR και το BIG BROTHER επικράτησαν με την Αγγελική Νικολούλη αργότερα, να είναι οι κερδισμένοι της βραδιάς με 16%, 16.5% και 18%, αντίστοιχα.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: