ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ 24.11.2020

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ – Αυτά είναι τα πρώτα μη καθαρά νούμερα της τηλεθέασης για το Δυναμικό Κοινό 18-54 της Τρίτης 24 Νοεμβρίου 2020.

Στην πρωινή ενημέρωση το ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ με 18.8% και το ΣΗΜΕΡΑ με 17.8% κυριάρχησαν στους πίνακες τηλεθέασης, δείχνοντας την πρώτη πρωινή ανάγκη για ενημέρωση, κάτι που πληρώνει το HAPPY DAY με 10.1%, παρά το γεγονός ότι έχει υλικό και ρεπορτάζ από δημοφιλή προγράμματα, όπως το GNTM ένεκα συνεργασίας του καναλιού με το STAR.

Η ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ στο 15.5% και με την Κατερίνα Καινούργιου στο 13.3% βρέθηκαν στην κορυφή της πρωινής ζώνης, ενώ το έντονο και ωριαίο σχεδόν gossip στην αρχή της εκπομπής της, δείχνει να τόνωσε χθες τη Δανάη Μπάρκα και την ομάδα της που πλησίασαν το 10% σημειώνοντας 9.3%. Στη ζώνη 12-2 η Ζήνα Κουτσελίνη με 15,8% και το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με 13.3% κυριάρχησαν στην τηλεθέαση, ενώ η Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε 9.3% και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνεχίζει την πτωτική της πορεία με 5.8% με το STYLE ME UP να ξεπερνάει την εκπομπή και να σημειώνει 7.3%.

Στις μεσημεριανές εκπομπές το ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ με 16.6% και το SHOPPING STAR με 16.4% κυριάρχησαν στην κορυφή της τηλεθέασης αλλά και με τον Νίκο Ευαγγελλάτο με 14.7% να σημειώνει, όπως κάθε απόγευμα, υψηλά ποσοστά. Απογοητευτική είναι η πορεία της πολυδιαφημιζόμενης τηλενοβέλας Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, που σημείωσε 3.2%.

Στη ζώνη των 19:00, ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ πήρε ακόμα ένα 20άρι στην τηλεθέαση, αφήνοντας πίσω του το κεντρικό δελτίο του ALPHA me 15.1%. Στις 20:00 όμως, η καθημερινή σειρά του ALPHA, ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ με 16.0% κυριάρχησε των κεντρικών δελτίων, ενώ το καθημερινό σίριαλ της ΕΡΤ1, ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ με 6.7% συνεχίζει τη σταθερή του πορεία σε μια αντικειμενικά δύσκολή ζώνη.

Παρά την ανατροπή της τελευταίας στιγμής, καθώς δεν είχε αποχώρηση χθες, το GNTM κέρδισε στο δυναμικό κοινό (18-54) τις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ, οι οποίες παραμένουν πρώτες στην κορυφή του γενικού συνόλου με πάνω από 1.5 εκατομμύριο τηλεθεατές να το έχουν παρακολουθήσει. Απέναντι όμως, ΑΓΓΕΛΙΚΗ και 8 ΛΕΞΕΙΣ σημειώνουν από 10%+, ενώ λίγο αργότερα στην late prime ζώνη, συνεχίζει την πτωτική του πορεία, ένα μήνα μόλις πριν τον τελικό, το BIG BROTHER, το οποίο αρχίζει να κάνει κοιλιά με την επαναλαμβανόμενη “φαγωμάρα” των παικτών και την προώθηση της Άννας Μαρίας. Αντίθετα το SPECIAL REPORT του ΑΝΤΕΝΝΑ, πίεσε το πρόγραμμα, σημειώνοντας 10.8%, ενώ η Δώρα Αναγνωστοπούλου στο MEGA πήρε ένα πολύ χαμηλό 2%.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: