ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ 26.11.2020

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ – Αυτά είναι τα πρώτα μη καθαρά νούμερα της τηλεθέασης για το Δυναμικό Κοινό 18-54 της Πέμπτης 26 Νοεμβρίου 2020.

Στην early morning ζώνη η ενημέρωση καλά κρατεί. ΣΗΜΕΡΑ και ΚΑΛΗΜΕΡΑ κυριάρχησαν στην τηλεθέαση ενώ αρκετά κοντά τους βρέθηκε και η πρωινή ενημερωτική εκπομπή KOINΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA.

Στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, η Κατερίνα Καινούργιου επιβεβαιώνει για μια ακόμα μέρα πόσο κυρίαρχη είναι στις πρωινές εκπομπές εκτοπίζοντας ξανά Φαίη Σκορδά και Κατσούλη – Καραβάτου. Η Δανάη Μπάρκα συνεχίει νε έρχεται τελευταία στα “πρωινάδικα” με σχεδόν 7%.

Λίγο αργότερα με δυνατό lead in η Ιωάννα Μαλέσκου είδε επιτέλους ποσοστό πάνω από 10%, ούσα στην τρίτη ουσιαστικά θέση πίσω από τις ειδήσεις του ΑΝΤΕΝΝΑ και τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Στις μεσημεριανές εκπομπές το ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ήταν με διαφορά πρώτο στην τηλεθέαση με ποσοστό πάνω από 18% ενώ SHOPPING STAR και ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ με το ζόρι πλησίασαν το 14%, έχοντα φυσικά και την πίεση του LIVE NEWS, το οποίο έφτασε το 13.8%.

Στην prime time ζώνη οι ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ξεπέρασαν το 26% έχοντας όμως, αρκετή πίεση από το THE BACHELOR που ξεπέρασε το 18%, κάτι που προφανώς έκανε κακό στο BIG BROTHER αργότερα, το οποίο συνεχίζει να κινείται πτωτικά παρά την κορύφωση των καβγάδων και των ανατροπών. Έτσι την late prime σάρωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με ποσοστό πάνω από 21%, ένα ποσοστό που είδε αργότερα ο ΣΚΑΪ με την ξένη σειρά 911.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: