ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ 27.11.2020

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ – Αυτά είναι τα πρώτα – μη καθαρά νούμερα στο Δυναμικό Κοινό (18-54) για την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020.

Με το ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ και το HAPPY DAY να κυριαρχούν στην τηλεθέαση της early morning ζώνης, ξεκίνησε η χθεσινή μέρα.

Στην πρωινή ψυχαγωγία η εκπομπές ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ και ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ κυριάρχησαν με 12.9% και 12.8%, αντίστοιχα με το ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ να ακολουθεί με 11.9%, τους ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΥΣ και την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να κυμαίνονται στο 10% και τη Δανάη Μπάρκα να συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις στο 5.6%.

Στη ζώνη των 12, το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤΕΝΝΑ και η Ζήνα Κουτσελίνη ισοψήφισαν με ποσοστό πάνω από 13%, ενώ ακολούθησε ακόμα μια ισοψηφία με ποσοστό όμως κάτω από 10% με την Ιωάννα Μαλέσκου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η εβδομάδα έκλεισε με υψηλά ποσοστά για τον SKAI αλλά και το STAR μιας και η εκπομπή της Βίκυς Καγιά ανέβασε στροφές όπως θα δείτε. Ο Νίκος Μουτσινάς έφτασε και το 23% στο νεανικό του κοινό. Πιο πίσω έμεινε το Ρουκ Ζουκ … Στο γνωστό τέταρτο της μεταμόρφωσης το Style me Up πήρε ποσοστό πάνω από το 10% σε γενικό και νεανικό σύνολο.

Η Παρασκευή έφερε πολύ καλά ποσοστά στον Alpha στην ζώνη 21.00 – 02.00 με Μουρμούρα – Bachelor και Αγγελική Νικολούλη να πατάνε κορυφή σε όλα τα κοινά όπως θα δείτε αναλυτικα πιο κάτω. Το Καφέ της Χαράς κρατά σταθερά ποσοστά στο 15-16% και ο Μεγάλος Αδερφός ανέβασε τα ποσοστά του σημαντικά στο νεανικό σύνολο και για 60 λεπτά τουλάχιστον βρέθηκε αρκετά πάνω από το 20%. Αξίζει τέλος να τονίσουμε τα πολύ καλά ποσοστά του Χιούστον το Λύσαμε με Λαμπρόπουλο – Ράπτη που χθες έφτασε και το 21,1%.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: