ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ 29.11.2020

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ – Αυτά είναι τα πρώτα – μη καθαρά νούμερα στο Δυναμικό Κοινό (18-54) για την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020. Καμία αλλαγή στους πρωταγωνιστές της Κυριακής καθώς η Φαίη Μαυραγάννη σάρωσε για ένα ακόμα πρωινό στην ενημέρωση, καθώς το ΤΩΡΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ σημείωσε 18.5% αφήνοντας πίσω της το ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ με 13.3%.

Στην πρωινή ψυχαγωγία πάλι χωρίς έκπληξη το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΑΝΕΣΗ κέρδισε την τηλεθέαση με 21.5%, ενώ το ΕΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ κινήθηκε στα φυσιολογικά του νούμερα, σημειώνοντας μέσο όρο 11%.

Με 16.3% το ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ άφησε πίσω του ένα αδύναμο MY STYLE ROCKS GALA, το οποίο σημείωσε ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά του, 6.8%, ενώ απογοητευτικά ήταν τα νούμερα των ROOMIE, που έφτασαν μόλις το 3.3%.

Στην απογευματινή lead in ζώνη ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ και ο ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ σημείωσαν τα υψηλότερα ποσοστά φτάνοντας σε μέσο όρο το 11.5% και 8.9%, αντίστοιχα.

Πιεσμένο φάνηκε (αν και σαφέστατα στην κορυφή και με διαφορά) το THE VOICE, το οποίο ολοκλήρωσε χθες τις blind auditions με 24.6%, έχοντας πίεση από τις ταινίες του ALPHA (COCO, ΗΡΑΚΛΗΣ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ) με ποσοστά 14.9% και 13%, αντίστοιχα, ενώ και η συνέχεια των ταινιών ROCKY έφεραν στο OPEN ένα ποσοστό 7.5%.

Οι αθλητικές εκπομπές συνέχισαν τη χαμηλή τους πτήση στη συγκεκριμένη κατηγορία, με το MEGA να απέχει αυτή την Κυριακή από το συγκεκριμένο ανταγωνισμό. Ωστόσο το ανδρικό κοινό 25-54 προτίμησε και αυτό το THE VOICE με ποσοστό 21.4%, ενώ στα αθλητικά έδωσαν τηλεθέαση 3.3% στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ της ΕΡΤ1 και 6.2% στο TOTAL FOOTBALL του OPEN

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: