ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ 27.12.2020: Δυνατή πρεμιέρα για το SURVIVOR χωρίς όμως, ανταγωνισμό

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ – Αυτά είναι τα πρώτα – μη καθαρά νούμερα στο Δυναμικό Κοινό (18-54) για την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020. Οι παρακάτω μετρήσεις βασίζονται επακριβώς στην έναρξη και λήξη του εκάστοτε προγράμματος, σε αντίθεση με τις μετρήσεις, που παρουσιάζονται στο διαδίκτυο.

Με την πρωτιά της Φαίης Μαυραγάνη ξεκίνησε η ημέρα. Το ΤΩΡΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ κερδίσε τους τηλεθεατές με 12.8%, αφήνοντας δεύτερο το MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ με 10.8% και τρίτο τον Γιώργο Αυτιά με 8.8%.

Ο Νίκος Μάνεσης κέρδισε, όπως κάθε Σαββατοκύριακο, την πρωινή ζώνη με 24.1%, αφήνοντας πίσω του τη Σίσσυ Χρηστίδου με 11.7% και την παρέα του ΣΚΑΪ με 10.8%.

Στη μεσημεριανή ζώνη και χωρίς την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, η εκπομπή του ΣΚΑΪ, DOT. αλλά και αργότερα η Ελληνική ταινία του STAR: TO ΚΟΡΟΪΔΑΚΙ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΟΣ, κερδίζουν τους τηλεθεατές με 14.7% και 14.4%, αντίστοιχα, ενώ δυνατά κινήθηκε και το μεσημεριανό δελτίο του ΣΚΑΪ (αναμενόμενο με τους εμβολιασμούς της πολιτικής ηγεσίας), το οποίο σημείωσε 18.6%.

Στην απογευματινή ζώνη, οι ταινίες στα κανάλια συνεχίζουν να σημειώνουν υψηλά ποσοστά, ενώ πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, το τηλεπαιχνίδι Ο ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ σημείωσε 9.5%. Το εορταστικό ΤΑΞΙ, λίγο αργότερα, σημείωσε 13.7%.

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του SURVIVOR σημείωσε μεγάλο ποσοστό, ειδικά προβαλλόμενο στη θέση του THE VOICE, καθηλώνοντας το 34.9% των τηλεθεατών. Ο μοναδικός ανταγωνισμός εμφανίστηκε από το STAR με την προβολή της ξένης ταινίας ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 2, ενώ η ταινία ΟΥΖΕΡΙ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ στην ΕΡΤ1 σημείωσε μόλις 4.7%. Την πρεμιέρα του SURVIVOR έδειξαν να προτιμούν οι γυναίκες 25-44 με ποσοστό 39.2%, ενώ το αντρικό κοινό κινήθηκε πέριξ του 32%.

 

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: