ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ 30.12.2020: Σάρωσε η πρώτη αποχώρηση απο το Survivor

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ – Αυτά είναι τα πρώτα – μη καθαρά νούμερα στο Δυναμικό Κοινό (18-54) για την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020. Οι παρακάτω μετρήσεις βασίζονται επακριβώς στην έναρξη και λήξη του εκάστοτε προγράμματος, σε αντίθεση με τις μετρήσεις, που παρουσιάζονται στο διαδίκτυο.

ΠΡΩΙΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Το Happy Day πήγε πολύ καλά και έφτασε και στο 20,3% με άνετη πρωτιά στο νεανικό κοινό απέναντι από την ενημέρωση. Το Ευτυχείτε έστω και οριακά έκοψε το νήμα πρώτο στην τηλεθέαση με ποσοστά έως και 16%. Η Φαίη Σκορδά με καλεσμένο τον Θέμη Αδαμαντίδη έφτασε και το 17,6%. Η Τατιάνα ανέβασε την τηλεθέασή της σε γενικό και νεανικό κοινό. Τέλος το γενικό σύνολο έμεινε στον ΣΚΑΙ και πάλι με ενημέρωση και μαγειρική.

Πεσμένα ήταν ποσοστά της Ιωάννας Μαλέσκου χθες στο νεανικό κοινό όπως και των δελτίων ειδήσεων. Κρατήθηκε πολύ καλά η ξένη ταινία του STAR στο 13.00 – 14.00 με ποσοστά έως και 14,3%. Η εκπομπή της Ηλιάνας τσίμπησε και χθες ποσοστά και στο 13.30 – 15.00 κινήθηκε στο 10% με 13.5%.

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen για το 2020, το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star είναι πρώτο σε αριθμό τηλεθεατών μέσου λεπτού, που είναι και ο μόνος σωστός τρόπος σύγκρισης δελτίων, που μεταδίδονται σε διαφορετικές ώρες. Επί πλέον, το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star είναι πρώτο και ως προς την κάλυψη (αριθμός τηλεθεατών που παρακολούθησαν έστω και εν μέρει ένα δελτίο). Συγκεκριμένα, το Kεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star είναι πρώτο από Δευτέρα έως Κυριακή με 214.956 τηλεθεατές μέσου λεπτού και κάλυψη πάνω από μισό εκατομμύριο θεατές ηλικιών 18-54 καθημερινά. Είναι επίσης πρώτο και μεταξύ των κεντρικών δελτίων, που μεταδίδονται από Δευτέρα έως Παρασκευή με 227.252 τηλεθεατές μέσου λεπτού (18-54).

PRIMETIME

Την πρώτη επίσημη αποχώρηση είχε το Survivor, το βράδυ της Τετάρτης και η τηλεθέαση χτύπησε κυριολεκτικά κόκκινο. Από τον Άγιο Δομίνικο κλήθηκε να αποχωρήσει ο Μιχάλης Αρναούτης. Και σε αυτό το επεισόδιο, για περισσότερο από τρεις ώρες, τα ποσοστά του ΣΚΑΪ βρέθηκαν στα ύψη μιας και το αγαπημένο ριάλιτι έπαιζε δίχως αντίπαλο και κατόρθωσε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με το συναρπαστικό αγώνισμα επάθλου και την αποχώρηση. Συγκεκριμένα, η τηλεθέαση του Survivor το βράδυ της Τετάρτης κινήθηκε στο 40,5% για το δυναμικό κοινό -τα υψηλότερα ποσοστά από την πρεμιέρα μέχρι τώρα. Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι σε τέταρτο κατάφερε να φτάσει το 51.6% αντίστοιχα.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: