ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ 28.03.2021: Ισοπεδωτικό το πάρτι της ένωσης των ομάδως έως και 52%

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ – Αυτά είναι τα πρώτα – μη καθαρά νούμερα στο Δυναμικό Κοινό (18-54) για την Κυριακή 28 Μαρτίου 2021. Οι παρακάτω μετρήσεις βασίζονται επακριβώς στην έναρξη και λήξη του εκάστοτε προγράμματος, σε αντίθεση με τις μετρήσεις, που παρουσιάζονται στο διαδίκτυο.

Με 12.3% η Φαίη Μαυραγάνη κέρδισε για μία ακόμα Κυριακή την τηλεθέαση στην πρωινή ενημέρωση, αφήνοντας τους ΠΡΩΙΝΟΥ ΤΥΠΟΥΣ στη δεύτερη θέση με 11.4%.

Λίγο αργότερα, ο Νίκος Μάνεσης με 16.2% κονταρομάχησε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα με τη Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία σημείωσε 14.2%.

Τη ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΖΩΝΗ κέρδισε και πάλι η Ναταλία Γερμανού με 16.4%, αφήνοντας τον Χάρη και την Αντελίνα σε πολύ χαμηλά ποσοστά, σημειώνοντας 5.2%.

Ο φιλικός αγώνας Ελλάδα-Ονδούρα σημείωσε 9.9%, ενώ το ΤΑΞΙ ήταν αυτό που κέρδισε την πρότιμηση του κοινού . Η νέα εκπομπή της Ελένης Ψιχούλη σημείωσε 6%, οι ROOMIES 4.8%, το MY GREECE 5.3%.

Μετά το 6.7% της πρεμιέρας του Σαββάτου, η νέα εκπομπή του Γιώργου Καπουτζίδη γκρεμίστηκε στο 2.2%, ενώ πεσμένη (αν και με αξιοπρεπές ποσοστό για τα δεδομένα της ΕΡΤ1) ήταν και το δεύτερο επεισόδιο της νέας σειρά της Ελένης Ράντου, ΖΑΚΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ.

Υψηλά ποσοστά, χωρίς όμως να σπάει ρεκόρ, είχε στην PRIMETIME ΖΩΝΗ το επεισόδιο της ένωσης των ομάδων στο SURVIVOR, το οποίο ολοκλήρωσε με 40.2%, ενώ το YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR κρατήθηκε σε χαμηλά αλλά αξιοπρεπεί ποσοστά, σημειώνοντας 14.7%. Η τραγωδία ήρθε από το BATTLE OF THE COUPLES, το οποίο σημείωσε 1.9%.

Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

Η περασμένη εβδομάδα πέρασε χωρίς μεγάλες αλλαγές στα ποσοστά των καναλιών, σύμφωνα με τη μέτρηση της Nielsen. Ο ΣΚΑΪ παρέμεινε στην κορυφή με 16,2% και δεύτερος ήταν ο ΑΝΤ1 με 14,6%.

Ο Alpha αδυνατεί να ανακτήσει τη χαμένη του τηλεθέαση, αφού παρέμεινε στο 10,5%, ενώ το Star βρίσκεται στην τρίτη θέση του ανταγωνισμού με ποσοστό 13% και με σημαντική απήχηση στο νεανικό κοινό.

Το Open ανέβηκε στο 8%, ενώ το Mega παρέμεινε στο 6,7% και το Μακεδονία TV στο 1,4%.

Η ΕΡΤ συνολικά συγκέντρωσε 9%. Συγκεκριμένα, η ΕΡΤ1 είχε 5,4%, η ΕΡΤ2 ανέβηκε στο 2% και η ΕΡΤ3 έχει σταθεροποιηθεί στο 1,6%.

Η συνολική θεαματικότητα των ιδιωτικών καναλιών παραμένει πολύ υψηλή, στο 70,4%, ενώ τα περιφερειακά – συνδρομητικά κανάλια και οι streaming υπηρεσίες στο 20,8%.

Σε επίπεδο ομίλων, Alpha – Star έχουν 23% και ΑΝΤ1 – Μακεδονία TV 16%.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: