ΒΑΒΕΛ: Πρεμιέρα 27 Οκτωβρίου στις 00:10

MEGA – Πρεμιέρα για την καινούργια ενημερωτική εκπομπή του MEGA με τον Νίκο Φιλιππίδη να ψάχνει απαντήσεις, φωτίζοντας τις λεπτομέρειες και αναλύοντας τα στοιχεία για κάθε μεγάλο θέμα που απασχολεί τους πολίτες.

Η νέα πολιτική εκπομπή του MEGA θα παρουσιάζει με σαφή και δυναμικό τρόπο, με γρήγορο ρυθμό και σύγχρονη οπτική τα μεγάλα θέματα της επικαιρότητας. Οι καλεσμένοι της εκπομπής, άνθρωποι με εγνωσμένη εμπειρία στον τομέα τους θα συμμετέχουν σε έναν διάλογο ουσίας με σκοπό την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων. Με τη χρήση νέων τεχνολογιών αλλά και την αξιοποίηση των social media για την επικοινωνία με τους τηλεθεατές, ο Νίκος Φιλιππίδης θα θέτει εξ’ αρχής την ατζέντα της εκπομπής.

Σε μια εποχή που όλα είναι ρευστά και το μέλλον φαντάζει αβέβαιο οι πολίτες πρέπει να έχουν σαφή και καθαρή εικόνα.

Η ΒΑΒΕΛ βάζει… τάξη, σε όσα φαινομενικά δείχνουν να μην ξεκαθαρίζουν μέσα στο θόρυβο και την ασάφεια, ουσιαστικά και ψύχραιμα.

Η ΒΑΒΕΛ κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 27 Οκτωβρίου στις 00:10 και κάθε βδομάδα την ίδια ώρα, θα προσπαθεί να εντοπίζει την αλήθεια αποκρυπτογραφώντας όσα συμβαίνουν γύρω μας… αλλά και στο παρασκήνιο της πολιτικής, της οικονομίας, των διεθνών σχέσεων και της ευρύτερης κοινωνίας.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: