ΕΡΤ: Κι επίσημα η συνεργασία με τη Βικτόρια Χίσλοπ

ΕΡΤ – Η ΕΡΤ ανακοίνωσε και επισήμως τη συνεργασία της με τη διάσημη συγγραφέα Βικτόρια Χίσλοπ, η οποία απέκτησε πρόσφατα την ελληνική ιθαγένεια.

Την επόμενη σεζόν, η ΕΡΤ1 θα εντάξει στο πρόγραμμά της μια ολοκαίνουργια σειρά 12 αυτοτελών επεισοδίων, που θα στηριχθεί στα βιβλία της Χίσλοπ Cartes Postales from Greece και The Last Dance.

Την τηλεοπτική διασκευή του σεναρίου έχουν αναλάβει, μαζί με τη συγγραφέα, ο Νίκος Απειρανθίτης και η Αλεξάνδρα Κ*.

Να σημειώσουμε ότι ο Νίκος Απειρανθίτης επιμελείται αυτή την περίοδο τη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» ενώ την Αλεξάνδρα Κ* – που είναι ηθοποιός και συγγραφέας – τη γνωρίσαμε από την τηλεοπτική σειρά «Ηρωίδες» που προβλήθηκε στο Mega το 2015.

«Πρόκειται για δώδεκα συναρπαστικές και αυτοτελείς ιστορίες, που θα διαδραματίζονται όλες στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή διαφορετικών κάθε φορά ηθοποιών, ενώ πρωτοποριακή για τα δεδομένα της χώρας μας θα είναι και η παραγωγή, καθώς θα χρησιμοποιηθούν οι πλέον σύγχρονες τεχνικές μέθοδοι. Το μεγαλύτερο μέρος της σειράς θα γυριστεί στην Κρήτη και κυρίως στον μαγευτικό Άγιο Νικόλαο, αγαπημένο τόπο της Βικτόρια Χίσλοπ, ενώ γυρίσματα θα γίνουν και στο Λονδίνο, καθώς συνδετικός κρίκος σε όλες ιστορίες θα είναι ένας Έλληνας, ο οποίος κατοικεί στη Βρετανία και αποφασίζει να επιστρέψει στη χώρα μας» αναφέρει η ανακοίνωση.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: