ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Και εγένετο ο αδερφός του Παρασκευά

ΕΡΤ1 – Μετά την οριστική απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη από τη σειρά ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ, η χθεσινή σύσκεψη απεφάνθη για το τι μέλλει γενέσθαι με τη σειρά.

Η πρώτη απόφαση ήταν να συνεχιστεί πάσει θυσία η σειρά, προκειμένου να μη χαθούν οι δουλειές για το πολυπλυθέστατο cast της σειράς.

Η δεύτερη και δύσκολη απόφαση ήταν η απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά από έντονη απαίτηση της Διοίκησης της ΕΡΤ, η οποία αφαίρεσε και τις Πρωτοχρονιάτικες ευχές του ηθοποιού.

Η τρίτη απόφαση ήταν να ολοκληρωθεί ο ρόλος του Παρασκευά (που ενσάρκωνε ο Πέτρος Φιλιππίδης ), κάτι που θα δούμε την επόμενη Παρασκευή, μέσω διηγήσεων των πρωταγωνιστών.

Δεν θα υπάρξει αντικατάσταση αλλά ολοκλήρωση του ρόλου και την προσθήκη ενός νέου, αυτού του αδερφού του Παρασκευά, όπως αποκλειστικά ανέφερε στο ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Οι φήμες για Γεράσιμο Σκιαδαρέση (από το MEGA) και του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη δεν ισχύουν, καθώς ο πρώτος συνεχίζει κανονικά στο ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ με πολλές πρόβες και δεν θα μπορούσε να αφήσει ή να εντάξει κάτι τέτοιο στο πρόγραμμά του, ενώ ο δεύτερος είχε ήδη απορρίψει τον αρχικό ρόλο εξαρχής.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: