ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Ποιοι μένουν στη νέα σεζόν;

ΕΡΤ1 – Το πράσινο φως για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στην #ΕΡΤ έχει πάρει η σειρά «#Χαιρέτα μου τον #Πλάτανο» η οποία όμως, όπως όλα δείχνουν θα αλλάξει ριζικά. Έτσι κάποιοι ηθοποιοί φεύγουν, κάποιοι μένουν και νέες ήρωες θα φέρουν τα πάνω κάτω στη σειρά.

Όπως αποκάλυψε η Τίνα #Μεσσαροπούλου στην εκπομπή #Happy #Day, επιθυμία του παραγωγού #Καραγιάννη είναι να γίνουν ριζικές αλλαγές στη σειρά. Ο Αλέξανδρος #Μπουρδούμης θα φύγει μετά και από την ανακοίνωσή του ότι θα συμμετέχει σε σειρά του #OPEN και η Πηνελόπη #Πιτσούλη, αν και είχα ακουστεί ότι θα αποχωρήσει, τελικά αποφάσισε να συνεχίσει και στον δεύτερο κύκλο.

Εκτός από την Πηνελόπη Πιτσούλη, όμως, στον «Πλάτανο» θα συνεχίσουμε να βλέπουμε και τον Γιώργο Χρανιώτη. Ο ηθοποιός που έκανε μια guest εμφάνιση στα τελευταία επεισόδια, φαίνεται πως άρεσε πολύ και ο ρόλος του θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

Τέλος, όσον αφορά τα γυρίσματα της σειράς για φέτος, αναφέρεται πως ολοκληρώνονται στα τέλη του Ιουνίου και έπειτα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: