ΠΡΕΜΙΕΡΑ 3/9/2022
ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ: Επιστρέφει αυτό το Σάββατο και σε νέο studio">

ΠΡΕΜΙΕΡΑ 3/9/2022
ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ: Επιστρέφει αυτό το Σάββατο και σε νέο studio

MEGA – Αν μπορούσαμε να αλλάξουμε τον κόσμο θα μοιράζαμε χαμόγελα. Αυτό που ξέρει να κάνει καλά το «Χαμογέλα και πάλι!».

Η αρχή για τη φετινή σεζόν θα γίνει το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 09:50 και το ραντεβού θα είναι σταθερό κάθε Σάββατο και Κυριακή στο MEGA.

Η εκπομπή που αγάπησε και εμπιστεύτηκε το τηλεοπτικό κοινό «φωτίζει» πτυχές της καθημερινότητας, αποκαλύπτει και πάει ένα βήμα παρακάτω τα γεγονότα και καταγράφει την αλήθεια πάντα με γνώμονα την έγκυρη ενημέρωση των τηλεθεατών. Παρουσιάζει και αναλύει όσα συμβαίνουν και απασχολούν την κοινωνία, ενώ φιλοξενεί αποκλειστικές δηλώσεις και συνεντεύξεις από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές της.

«Χαμογέλα και πάλι!» όμως θα πει κέφι, χαρά, ανατρεπτικοί και πικάντικοι σχολιασμοί που αφορούν στην εγχώρια και διεθνή showbiz, τηλεοπτικά νέα και αγαπημένοι καλεσμένοι που θα περάσουν από τον καναπέ της εκπομπής.

H Σίσσυ Χρηστίδου και η παρέα της: ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Νίκος Συρίγος και η Ελένη Βουλγαράκη ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους και μεταδίδουν τον ενθουσιασμό τους κάνοντας τα πρωινά του Σαββατοκύριακου ακόμα πιο όμορφα και, φυσικά, ενημερωμένα.

Γιατί το μότο του Σαββατοκύριακου είναι ένα: « Χαμογέλα και Πάλι!».

Το “Χαμογέλα και πάλι” αλλάζει τηλεοπτικά πλατό και από το Studio Zervakis στην Παλλήνη μετακομίζει στα Studio Pro στο Πικέρμι από όπου βγαίνουν και όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές του ALPHA αλλά και του STAR δηλαδή όλες που φέρουν την υπογραφή της εταιρείας παραγωγής Green Pixel.

Μάλιστα, αυτό συμβαίνει γιατί πλέον η Barking Well Media δεν έχει στη διάθεσή της την μεσημεριανή εκπομπή του MEGA με την Κατερίνα Καραβάτου όπου έβγαιναν και οι δυο από το ίδιο πλατό.

Μάλιστα, αυτό το διάστημα γίνεται και εσωτερική μτακόμιση καθώς η εκπομπή της Σίσσυς θα βγει από το πλατό που μέχρι πρότινος είχε στηθεί το παιχνίδι “Οι 100” με τον Λάμπρο Φισφή.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: