ΖΑΚΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ: Κι επίσημα η Ελένη Ράντου με σειρά στην ΕΡΤ1

ΕΡΤ1 – Και επίσημα πλέον, θα ξαναδούμε την Ελένη Ράντου σε τηλεοπτική σειρά και δη κωμική. Τίτλος αυτής, «Ζακέτα να πάρεις».

Η πληροφορία κυκλοφορεί εδώ και μερικούς μήνες ότι το κρατικό κανάλι – που φέτος έχει πάρει «αμπάριζα», όπως λέει η έκφραση, τους πετυχημένους σκηνοθέτες, σεναριογράφους αλλά και ηθοποιούς και έχει δημιουργήσει σειρές που ξεχωρίζουν- ετοιμάζει ακόμα μία κωμική σειρά.

Με αφετηρία τη χιλιοειπωμένη φράση «Ζακέτα να πάρεις», την κλασική και διαχρονική ατάκα, που μόνο η Ελληνίδα μάνα έχει το… προνόμιο να γνωρίζει, η σειρά καταγράφει, μέσα από τραγελαφικές και σπαρταριστές καταστάσεις, την ιστορία τριών γυναικών-μανάδων, τόσο διαφορετικών, αλλά και τόσο ίδιων μεταξύ τους.

Τρεις κυρίες που είχαμε καιρό να δούμε επιστρέφουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και είναι οι απολαυστικές Ελένη Ράντου, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Αυτό που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες και είναι όλοι εκλεκτοί.

Τη σκηνοθεσία της νέας σειράς μυθοπλασίας της ΕΡΤ υπογράφει ο Αντώνης Αγγελόπουλος, ο οποίος έχει αφήσει τη σφραγίδα του σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες ταινίες και σειρές της ελληνικής τηλεόρασης με προεξάρχουσες το «Είσαι το ταίρι μου», και το «Παρά πέντε» αλλά και τις «Σαββατογεννημένες», το Safe Sex, κ.ά., ενώ το σενάριο είναι του Νίκου Μήτσα («Το σόι σου», «Σπίτι είναι »κ.ά).

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, πρόθεση της ΕΡΤ είναι να ξεκινήσουν άμεσα τα γυρίσματα, με δεδομένο ότι η κατάσταση με τον κορονοϊό θα το επιτρέψει, έτσι ώστε η νέα σειρά να έρθει στους δέκτες μας τον Μάρτιο.

Kεντρικό θέμα της σειρά είναι η πολυσυζητημένη σχέση μάνας-γιου.

Η Αριστέα, η αδελφή της Δέσποινα και η κολλητή της, Φούλη, κατεβαίνουν στην Αθήνα για μια σύντομη επίσκεψη στους μοναχογιούς τους, που μάλλον θα κρατήσει λίγο… παραπάνω!

Μία ιδιοκτήτρια ψιλικατζίδικου, μία εισοδηματίας με ύφος λίγο αφ’ υψηλού και μία πρώην τραγουδίστρια σε μπουζούκια, τρεις γυναίκες με εκ διαμέτρου αντίθετους χαρακτήρες, μα τόσο αγαπημένες μεταξύ τους, έρχονται να αναστατώσουν τις ζωές των γιων τους, με καμώματα, φωνές, καβγάδες, γέλια, κλάματα, παρεξηγήσεις και, φυσικά, την αξεπέραστη συμβουλή, που μόνο η Ελληνίδα μάνα ξέρει… «Ζακέτα να πάρεις»!

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: