ΖΑΚΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ: Νέο επεισόδιο την Κυριακή του Πάσχα

ΕΡΤ1 – Σε νέες περιπέτειες μπαίνουν την Κυριακή του Πάσχα 2 Μαΐου, στις 8 το βράδυ, στην ΕΡΤ1, οι απολαυστικές «μαμάδες» Ελένη Ράντου, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Φωτεινή Μπαξεβάνη της σειράς«Ζακέτα να πάρεις».

Αυτή τη φορά ένα surprise party που ετοιμάζει για τον μοναχογιό της η Δέσποινα (Λαμπρόγιαννη) θα φέρει αναστάτωση.

Ύστερα από τις δήθεν τυχαίες επισκέψεις της στο σπίτι και στο γραφείο του, διαπιστώνει ότι ο κανακάρης της δουλεύει με συνέπεια κι έχει σχέση πλέον μόνο με τη Μαρίνα, και αποφασίζει να τον ανταμείψει γι’ αυτό.

Το πάρτι που διοργανώνει με αφορμή τα γενέθλιά του θα είναι μια μεγάλη έκπληξη, αλλά για ποιον; Όλα αποκαλύπτονται στο 9ο επεισόδιο της νέας κωμικής σειράς της ΕΡΤ.

Η Ελένη Ράντου είναι η Φούλη, μάνα με καριέρα σε νυχτερινά κέντρα, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη η Δέσποινα, μάνα με κανόνες και καλούς τρόπους, και η Φωτεινή Μπαξεβάνη η Αριστέα, μάνα με τάπερ και ξεμάτιασμα. Όσο διαφορετικές κι αν είναι, όμως, μεταξύ τους, το σίγουρο είναι ότι καθεμιά με τον τρόπο της θα αναστατώσει για τα καλά τη ζωή του μοναχογιού της…

Ο Βασίλης Αθανασόπουλος ενσαρκώνει τον Μάνο, γιο της Δέσποινας, τον μικρότερο, μάλλον ομορφότερο και σίγουρα πιο άστατο ως χαρακτήρα από τα τρία αγόρια.

Ο Παναγιώτης Γαβρέλας είναι ο Ευθύμης, το καμάρι της Αριστέας, που τρελαίνεται να βλέπει μιούζικαλ και να συζητάει τα πάντα με τη μαμά του, ενώ ο Μιχάλης Τιτόπουλος υποδύεται τον Λουκά, τον γιο της Φούλης και οικογενειάρχη της παρέας, που κατά κύριο λόγο σβήνει τις φωτιές ανάμεσα στη μάνα του και τη γυναίκα του.

Φυσικά, από το πλευρό των τριών γιων δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι γυναίκες… Την Ευγενία, σύζυγο του Λουκά και νύφη «λαχείο» για τη Φούλη, ενσαρκώνει η Αρετή Πασχάλη. Τον ρόλο της ζουζούνας φιλενάδας του Μάνου, Τόνιας, ερμηνεύει η Ηρώ Πεκτέση, ενώ στον ρόλο της κολλητής φίλης του Ευθύμη, της γλυκιάς Θάλειας, διαζευγμένης με ένα 6χρονο παιδί, θα δούμε την Αντριάνα Ανδρέοβιτς. Την πρώην αρραβωνιαστικιά του Ευθύμη, Σωτηρία, υποδύεται η Βαλέρια Δημητριάδου.

Τον ρόλο του Παντελή, του γείτονα που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της Δέσποινας, με τα αισθήματα και τις… σφολιάτες του, ερμηνεύει ο Κώστας Αποστολάκης.

Μετά την τηλεοπτική μετάδοσή της, η σειρά είναι διαθέσιμη και στο ERTFLIX, στην κατηγορία ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: